Kuidas põlgada inimest, kes sulle haiget tegi

Kuidas põlgada inimest, kes sulle haiget teeb

Kui keegi meile haiget teeb, on loomulik, et tunneme viha, kurbust ja isegi soovi kätte maksta. Siiski on oluline meeles pidada, et põlg võib olla tervislikum viis selle olukorraga toimetulemiseks. Selles artiklis uurime mõnda strateegiat põlgamiseks inimest, kes teile haiget tegi.

1. Tugevdage oma enesemoodustust

Esiteks on oluline tugevdada oma eneseastet. Pidage meeles, et olete väärtuslik inimene ja väärite austusega kohtlemist. Keskenduge oma omadustele ja saavutustele ning ärge lubage teie arvamusel või toimingutel mõjutada teie enesekindlust.

2. Vältige kontakti

Üks tõhusamaid viise, kuidas kedagi teile haiget teha, on igasuguse kontakti vältimine. Blokeerige see inimene nende suhtlusvõrgustikes, kustutage nende telefoninumber ja vältige samadel kohtadel osalemist. Mida vähem kontakte teil on, seda vähem võimalusi peab ta teile uuesti haiget tegema.

3. Ärge andke tähtsust

Teine oluline strateegia pole mitte selle inimese tegevuse või sõnade tähtsuse andmine. Ärge reageerige provokatsioonidele, ärge vaielge ja ärge raputage negatiivseid kommentaare. Näidake, et olete sellest kõrgemal ja et teid ei huvita see, mida ta mõtleb või ütleb.

4. Ümbritsege ennast positiivsete inimestega

Suurepärane viis põlgamiseks kedagi, kes sulle haiget teeb, on ümbritseda ennast positiivsete inimestega ja kes sulle head teevad. Otsige sõprade ja pereliikmete tuge, kes teid hindavad ja teid toetavad. Need inimesed on pidev meeldetuletus, et te ei vaja oma elus selle inimese toksilist kohalolekut.

5. Keskenduge endale

Lõpuks keskenduge endale ja oma õnnele. Investeerige oma hobidesse, projektidesse ja unistustesse. Hoolitse oma füüsilise ja vaimse tervise eest. Mida rohkem ise endale pühendate, seda vähem on ruumi seoses selle inimesega, kes teile haiget tegi.

Teile haiget tegeva inimese tähelepanuta jätmine võib olla keeruline protsess, kuid see on teie enda emotsionaalse tervise jaoks hädavajalik. Pidage meeles, et te väärite olla õnnelik ja te ei vaja teie elus haiget teinud kellegi kohalolekut. Järgige neid strateegiaid ja liikuge edasi!

Scroll to Top