Kuidas puhastada nahast istet

Kuidas nahast istet puhastada

Autos nahkistmete omamine on sünonüüm keerukusele ja elegantsile. Siiski on oluline teada, kuidas hoolitseda ja seda tüüpi materjali õigesti puhastada, et see heas seisukorras kauem hoida. Selles artiklis jagame kasulikke näpunäiteid nahast istmete tõhusaks puhastamiseks.

1. samm: eemaldage pind mustus

Esimene samm nahast istmete puhastamiseks on pinna mustuse eemaldamine. Tolmu, puru või lahtise mustuse eemaldamiseks kasutage pehmet lappi või õrna harjase pintslit. Tehke seda hoolikalt, et nahka kriimustada.

2. samm: valmistage puhastuslahus

Seejärel valmistage pehme puhastuslahus. Segage paar tilka kerget seepi soojas vees. Vältige agressiivsete kemikaalide, näiteks pleegitaja või lahustite kasutamist, kuna need võivad nahka kahjustada.

3. samm: puhastage nahk

Niisutage puhastuslahuses pehmet lappi ja keerake see liigse vee eemaldamiseks. Seejärel pühkige riie õrnalt üle naha, tehes ümmargused liikumised. Katke kindlasti kogu panga pind.

Kui on püsivad plekid, võite kahjustatud ala õrnalt hõõrumiseks kasutada pehme harjase pintslit. Olge ettevaatlik, et mitte liiga kõvasti hõõruda, kuna see võib nahka kahjustada.

4. samm: eemaldage puhastuslahus

Pärast naha puhastamist niisutage veel üks puhas lapp puhta veega ja kasutage seda puhastuslahuse eemaldamiseks. Eemaldage kindlasti kõik seebijäägid, kuna see võib kuivab nahaplekid.

5. samm: niisutage nahk

Naha pehme ja paindliku hoidmiseks on oluline seda regulaarselt niisutada. Turul on olemas konkreetsed tooted naha niisutamiseks. Järgige toote õigesti rakendamiseks tootja juhiseid.

Lisaks vältige naha paljastamist kõrgel temperatuuril või otsese päikesevalguse pikka aega, kuna see võib materjali kuivada ja kahjustada.

6. samm: kaitse nahk

Naha kaitsmiseks tulevaste kahjustuste eest kaaluge kaitsetoote kasutamist. Saadaval on nahast kaitsepihustid, mis aitavad vedelikke ja mustust tõrjuda, hõlbustades puhastamist hiljem.

Lisaks vältige autos söömist või joomist, eriti toite või jooke, mis võivad põhjustada plekke, mida on keeruline eemaldada.

Järgige neid lihtsaid näpunäiteid oma auto nahkistmete korralikuks puhastamiseks ja eest hoolitsemiseks. Nii saate nautida naha ilu ja mugavust palju kauem.

Scroll to Top