Kuidas värvuda juukseid vesinikperoksiidi ja pleegituspulbriga

Kuidas värvuda juukseid vesinikperoksiidi ja pleegituspulbriga

Kui otsite viisi oma keha juuste värvustamiseks, võib vesinikperoksiidi ja pleegituspulbri kombinatsioon olla tõhus variant. Selles artiklis selgitame samm -sammult, kuidas seda protsessi ohutult täita ja soovitud tulemusi saada.

1. samm: koguge vajalikud materjalid

Enne alustamist veenduge, et teil oleks kõik vajalikud materjalid käes. Vajate:

  • vesinikperoksiid
  • Decolrant Powder
  • plastmahuti
  • kaitsekindad
  • Rakendushari
  • rätik või imav paber

2. samm: tehke allergia test

Enne vesinikperoksiidi ja pleegitamise segu rakendamist suures kehapiirkonnas on oluline teha allergia test. Kandke naha diskreetsele alale väike kogus segu ja oodake umbes 24 tundi. Kui allergilist reaktsiooni pole, saate protsessiga edasi minna.

3. samm: valmistage segu ette

Segage plastmahutis võrdsel kogusel vesinikperoksiidi ja pleegituspulbrit. Summa sõltub piirkonnast, mida soovite värvuda. Järgige kindlasti tootja juhiseid õige proportsiooni saamiseks.

4. samm: kandke segu

Kandke kaitsekindadega segu juustele, mida soovite rakenduseharja abil värvuda. Katke kindlasti kõik juuksed ühtlaselt. Vältige segu kasutamist tundlikes või ärritunud nahapiirkondades.

5. samm: oodake vajalikku aega

Segu tegevusaeg võib varieeruda vastavalt juuste tüübile ja soovitud värvile. Tavaliselt soovitatakse oodata 10–30 minutit. Selle aja jooksul saate regulaarselt kontrollida värvuse muutumist.

6. samm: eemaldage segu

Pärast toimimisaega eemaldage segu juustest sooja vee ja mahe seebiga. Naha ärrituse vältimiseks eemaldage segu kindlasti.

7. samm: niisutage nahka

Pärast värvimuutuse protsessi on kuivuse vältimiseks oluline nahk niisutada. Kandke värvunud piirkonda niisutav kreem või kehaõli.

Nüüd, kui teate, kuidas vesinikperoksiidi ja pleegituspulbriga juukseid värvuda, saate protsessi ohutult läbi viia ja soovitud tulemusi saada. Pidage alati meeles, et järgige tootja juhiseid ja tehke enne segu suures kehapiirkonnas rakendamist allergiatesti.

Scroll to Top