Kuidas avada hüpik

Kuidas avada hüpik: näpunäited ja nipid

hüpikaknad võivad Internetis surfates olla üsna tüütu. Nad ilmuvad eikusagilt välja, katkestades meie lugemis- või veebitegevused. Kuid mitte kõik hüpikud pole pahatahtlikud. Mõni võib sisaldada olulist teavet või olla vajalik teatud sisu juurde pääsemiseks.

Miks hüpikaknad blokeeritakse?

Kaasaegsed brauserid, näiteks Google Chrome ja Mozilla Firefox, blokeerivad automaatselt hüpikkraani, et kaitsta kasutajaid võimalike ohtude eest nagu pahavara ja andmepüük. Kui usaldate külastatavat saiti ja peate selle hüpikakna avama, on selleks mõned viisid.

hüpikblokeerija desaktiveerimine

Lihtne viis hüpikaknate avamiseks on brauseri hüpikakna blokeerija keelamine. Siin on sammud kõige populaarsemates brauserites:

  • Google Chrome: Klõpsake paremas ülanurgas oleval kolmepunktilisel ikoonil, minge jaotisse “Seaded”, rullige alla ja klõpsake nuppu “Advanced”. Klõpsake jaotises “Privaatsus ja turvalisus” klõpsake “saidi sätted” ja seejärel “hüpikaknad ja ümbersuunamised”. Siin saate lisada erandeid usaldusväärsetele veebisaitidele.
  • Mozilla Firefox: Klõpsake paremas ülanurgas oleval kolmel -line ikoonil, minge nuppu “Valikud”, klõpsake “Privaatsus ja turvalisus” ja veeretage alla, kuni leiate “õigused”. Klõpsake nuppu “Seaded” “hüpikblokeerijad” ja lisage erandid usaldusväärsetele veebisaitidele.
  • Microsoft Edge: Klõpsake paremas ülanurgas oleval kolmepunktilisel ikoonil, minge jaotisse “Seaded”, keerake alla ja klõpsake nuppu “Täpsemad sätted”. Klõpsake “Privaatsus ja teenused” klõpsake “hüpikaknad ja ümbersuunamised” ning lisage erandid usaldusväärsetele veebisaitidele.
  • Muud näpunäited hüpikaknaga tegelemiseks

    Lisaks hüpiklokeerija keelamisele on siin veel mõned kasulikud näpunäited hüpikaknaga tegelemiseks:

    • Kasutage hüpikluku pikendusi: Brauserite jaoks on saadaval mitu pikendust, mis aitavad soovimatuid hüpikaknaid blokeerida.
    • Värskendage oma brauserit: Brauseri ajakohastamine võib aidata vältida ohutusprobleeme ja parandada sirvimiskogemust.
    • olge linkidel klõpsates ettevaatlik: Vältige kahtlaste või tundmatute linkide klõpsamist, kuna need võivad avada pahatahtlikke hüpikakente.

    Järeldus

    Pop-upi avamine võib mõnes olukorras olla vajalik, kuid selle tegemisel on oluline olla ettevaatlik. Lootke kindlasti saidile, mis taotleb avamist ja võtke oma veebiohutuse kaitsmiseks täiendavaid meetmeid. Järgnevalt ülalnimetatud näpunäidete järgi saate hüpikaknatega tõhusamalt ja ohutult hakkama.

    Scroll to Top