Kuidas ATM -is kasti kaart avada

Kuidas kastikaart ATM -is avada

Kastikaardi omamine on väga mugav, kuna see võimaldab teil pangatehinguid kiiresti ja ohutult teha. Kui olete just oma kaardi kätte saanud või kui see mingil põhjusel blokeeriti, on oluline teada, kuidas see avada. Selles artiklis näitame teile samm -sammult oma karbikaardi ATM -is avamist.

1. samm: leidke kastist ATM

Esimene samm kasti kaardi avamiseks on ATM -i leidmine asutusest endalt. Lähima sularahaautomaadi leidmiseks võite kasutada saidi või kasti rakendust.

2. samm: sisestage kaart ATM

Pärast sularahaautomaadi leidmist sisestage oma kaart masinasse. Sisestage see kindlasti õigesse asendisse, kui kiip on üles pööratud.

3. samm: sisestage kaardi parool

Seejärel sisestage oma kastikaardi parool. Lisaplokkide vältimiseks sisestage kindlasti õigesti.

4. samm: valige suvand Unlock

Valige sularahaautomaadi peamenüüs valik Card avamine. See variant võib erineda vastavalt ATM -mudelile, kuid see asub tavaliselt jaotises teenuste või seadetes.

5. samm: järgige ekraanil olevaid juhiseid

Sellest hetkest alates järgige oma kaardi avamiseks ATM -ekraanil olevad juhised. Teil võib paluda kinnitada mõned isikuandmed või teha uus parool.

6. samm: eemaldage kaart

Pärast avamise lõpetamist palub sularahaautomaat teil oma kaart eemaldada. Eemaldage see hoolikalt ja hoidke see turvalises kohas.

Nüüd, kui teate, kuidas oma kasti kaart sularahaautomaadil lahti võtta, saate nautida kõiki pakutavaid eeliseid ja võimalusi. Ärge unustage oma parooli alati kaitsta ja olla ettevaatlik, kui kasutate kaarti sularahaautomaatides või veebiostudes.

Scroll to Top