Kuidas avada Bolsa Familia kaart

Kuidas avada Bolsa Familia Card

Bolsa Familia kaart on sotsiaalne kasu, mida Brasiilia valitsus pakub madala sissetulekuga peredele. See võimaldab neil peredel oma põhivajaduste rahuldamiseks juurdepääsu rahalistele ressurssidele. Siiski on tavaline, et mõnel inimesel on küsimusi, kuidas Bolsa Familia kaardi avada. Selles artiklis selgitame selle protseduuri läbiviimise samm -sammult.

1. samm: kontrollige, kas kaart on lukus

Enne avamisprotsessi alustamist on oluline kontrollida, kas Bolsa Familia kaart on tõesti blokeeritud. Selleks võite helistada programmi teenuse numbrile, mis on 0800-707-2003 , ja teavitada oma NIS-i (sotsiaalse identifitseerimisnumbri) numbrit.

2. samm: koguge vajalikud dokumendid

Bolsa Familia kaardi avamiseks peate koguma mõned dokumendid. Nad on:

  • Foto ID (RG, CNH jne);
  • CPF;
  • Uuendatud elukoha tõend;
  • Perekonna bolsakaart;
  • Eelmine hüvitiskaart, kui teil on;
  • Laste hooldusõiguse tõestamine, kui vastutate alla 16 -aastaste laste eest.

3. samm: minge Caixa Econômica föderaalse agentuuri juurde

Käesolevate dokumentidega peaksite minema Caixa Econômica föderaalsesse agentuuri, mis vastutab Bolsa Familia programmi eest. Seal peaksite otsima programmi eest vastutava sektori ja teatama teile, et soovite oma kaardi avada.

Oluline on meeles pidada, et Bolsa Familia kaardi avamist saab teha ainult hüvitise omanik, st isik, kes on programmis pere eest vastutav.

4. samm: teostage kaardi avamine

Teenindussektoris on suunatud protseduuridele, mis on vajalikud Bolsa Familia kaardi avamiseks. Üldiselt on vaja täita vorm isikliku teabega ja allkirjastada vastutuse mõiste.

Pärast nende protseduuride läbiviimist avab saatja teie Bolsa Familia kaardi ja saate seda tavaliselt kasutada väljamaksete ja ostude tegemiseks.

Järeldus

Bolsa Familia kaardi avamine on lihtne protseduur, kuid nõuab dokumentide esitamist ja Caixa Econômica föderaalse filiaali külastamist. Hüvitistele juurdepääsu tagamiseks on oluline järgida kõiki samme õigesti. Kui teil on küsimusi või raskusi, võtke kõhklema ühendust Bolsa Familia programmiga.

Scroll to Top