Kuidas avada Brasiilia abikaart mobiili järgi

Kuidas avada Brasiilia kaart mobiiltelefoni abil

Kui olete saanud Brasiilia abi ja peate selle avama, siis teadke, et saate seda teha kiiresti ja praktiliselt mobiiltelefoni abil. Selles artiklis näitame teile samm -sammult oma kaardi avamist ja kasu kasutamist.

1. samm: pääseda Aida Brasil ametlikule saidile

Kaardi avamiseks peate pääsema Aida Brasiilia ametlikule veebisaidile. Avage oma telefoni brauser ja sisestage aadress .

.

2. samm: sisselogimine oma kontol

Leidke Aida Brasili veebisaidil sisselogimisvalik ja sisestage oma juurdepääsuteave. Üldiselt on vaja sisestada oma CPF -i ja registreeritud parooli.

3. samm: leidke kaardi avamine

Pärast sisselogimist otsige valikust kaardi avamine. See valik võib saidi versiooni järgi erineda, kuid see asub tavaliselt “eeliste” või “kaart” piirkonnas.

4. samm: kaardi avamiseks järgige juhiseid

Kui leiate valiku kaardi avamise, järgige saidi pakutavaid juhiseid. Üldiselt peate sisestama oma kaardi numbri ja looma juurdepääsu parooli.

5. samm: kinnitage avamine

Pärast kõigi juhiste järgimist taotleb sait lukustamise kinnitust. Kontrollige kogu esitatud teavet ja kinnitage oma kaardi avamine.

6. samm: oodake kaardi vabastamist

Pärast avamise kinnitamist oodake mõni minut, kuni süsteem päringu töötleb. Siis on teie kaart lukustamata ja kasutamiseks valmis.

Nüüd, kui teate, kuidas Brasiilia kaardi mobiiltelefoni abil avada, kasutage võimalust kasutada kasu ja teha oma ostud ohutult ja praktiliselt.

Scroll to Top