Kuidas varastatud iPhone’i avada

Kuidas varastatud iPhone avada

Varastatud iPhone’i omamine võib olla äärmiselt pettumust valmistav ja murettekitav kogemus. Lisaks kalli seadme kaotamisele saate oma isikliku teabe ka pühenduda. Siiski on mõned meetmed, mida saate oma varastatud iPhone’i avamiseks ja andmete kaitsmiseks. Selles artiklis uurime mõnda teile kättesaadavat võimalust.

1. Leidke oma iPhone

Enne varastatud iPhone’i avamist on oluline proovida seda leida. Apple pakub teenust nimega “Leidke minu iPhone”, mis aitab selle ülesande täitmisel aidata. Külastage iCloudi veebisaiti ja logige sisse oma Apple’i kontole. Seejärel klõpsake nuppu “Leidke iPhone” ja valige varastatud seade. Teenus näitab teie iPhone’i ligikaudset asukohta kaardil.

2. Blokeerige oma iPhone

Kui te ei saa oma iPhone’i leida või kui tunnete muret oma andmete turvalisuse pärast, on oluline seade kohe blokeerida. Külastage uuesti iCloudi veebisaiti ja klõpsake nuppu “Leidke iPhone”. Valige varastatud seade ja klõpsake nuppu “Kadunud režiim”. See blokeerib teie iPhone’i ja kuvab ekraanil kohandatud sõnumi, kui keegi üritab sellele juurde pääseda.

3. Võtke ühendust operaatoriga

Lisaks iPhone’i blokeerimisele on vargusest teavitamiseks oluline pöörduda telefonioperaatorite poole. Need võivad aidata teie arvu blokeerida ja takistada vargatel teie andmeplaani kasutamist või pettuseks nimetamist.

4. Registreerige juhtumite aruanne

Enda seaduslikuks kaitsmiseks ja iPhone’i taastamise võimaluste suurendamiseks on oluline registreerida politsei aruanne lähimasse politseijaoskonda. Võtke endaga kaasa kõik vajalikud dokumendid, näiteks seadme seerianumber ja ostuarve.

  • 5. Mõelge oma iPhone’i kindlustusele
  • 6. Muutke oma paroole
  • 7. Kustutage oma andmed eemalt
  • 8. Olge kursis kahtlaste tegevustega

  • mõõtmised
    kirjeldus


    kaaluge oma iPhone’i kindlustust Kindlustus võib aidata katta teie varastatud iPhone’i asenduskulud.

    Muutke oma paroole Oma isikliku teabe kaitsmiseks vahetage paroole kõigi iPhone’iga seotud kontodelt.

    kustutage oma andmed eemalt Kui te ei saa oma iPhone’i taastada, on volitamata juurdepääsu vältimiseks oluline kõik oma andmed eemalt kustutada.

    Ole teadlik kahtlastest tegevustest Jälgige oma panga- ja sotsiaalmeediakontosid, et tuvastada kahtlane tegevus pärast iPhone’i vargust.


    Viited:
    https://support.apple.com/en-/ht201472 https://www.techudo.com.br/dicas-e-turiaria/noticia/2016/02/como-bloque-um-um-iphone-roubado-ou-perdido.html