Kuidas avada PIX parool

Kuidas avada PIX parool

Kui olete PIX -i parooli unustanud või kui teil on raskusi oma kontole juurde pääsemisega, siis ärge muretsege. Selles artiklis näitame teile, kuidas piksli parool lihtsalt ja kiiresti lahti võtta.

1. samm: pääsege juurde oma panga veebisaidile või rakendusele

PIX -i parooli avamiseks peate pääsema oma panga veebisaidile või rakendusele. Veenduge, et teil on juurdepääsu andmed, näiteks konto number ja parool.

2. samm: leidke “PIX” või “Seaded”

Otsige oma panga veebisaidil või rakendusel suvandi “PIX” või “Seaded”. See valik võib vastavalt pangale erineda, kuid asub tavaliselt peamenüüs.

3. samm: valige suvand “Unustasin oma parooli” või sarnase

Nüüd peate valima suvandi “Unustasin oma parooli” või midagi sarnast. See suvand on tavaliselt saadaval PIX -i sätetes.

4. samm: parooli uuesti määratlemiseks järgige juhiseid

Valides suvandi “Unustasin oma parooli”, suunatakse teid parooli lähtestamise protsessi. Pix uue parooli loomiseks järgige oma panga pakutavaid juhiseid.

5. samm: kinnitage parooli muutmine

Pärast parooli uuesti määratlemist peate muudatuse kinnitama. Üldiselt tehakse seda teie mobiiltelefonile või registreeritud e -posti aadressile saadetud kinnituskoodi kaudu.

6. samm: pääse oma kontole uue parooliga

Pärast parooli muutmise kinnitamist saate oma PIX -kontole juurde pääseda uue parooliga. Jätke see kindlasti meelde või kirjutage see turvalisse kohta.

Nüüd, kui teate, kuidas PIX -i parooli avada, kasutage kindlasti ära kõik selle kiirmaksesüsteemi rajatised ja eelised. Ärge unustage hoida oma parooli turvalisust ja värskendage seda regulaarselt, et tagada teie andmete kaitse.

Scroll to Top