Kuidas avada Brasiilia abikaardi parool

Kuidas avada Brasiilia abikaardi parool

Kui saate Brasiilias hädaabi ja teil on raske oma kaardi parooli avamine, ärge muretsege. Selles artiklis näitame teile samm -sammult selle probleemi kiiresti ja hõlpsalt lahendamiseks.

1. samm: pääseda ametliku hädaabiabi veebisaidile

Kaardi parooli avamiseks peate pääsema ametliku hädaabiabi veebisaidile. Pettuste või löökide vältimiseks veenduge, et olete õigel saidil.

https://auxilio.caixa.gov.br/

2. samm: sisselogimine oma kontol

Pärast saidile pääsemist klõpsake nuppu “Juurdepääs minu kontole” ja sisestage oma CPF, täisnimi, ema nimi ja sünnikuupäev. Seejärel klõpsake nuppu “Saada”.

3. samm: pääsege juurde parooli avamise suvandisse

Otsige peamenüüst suvand Parooli avamine. Tavaliselt asub see jaotises “Teenused” või “kaart”. Jätkamiseks klõpsake sellel suvandil.

4. samm: parooli avamiseks järgige juhiseid

Järgige nüüd kaardi parooli avamiseks ekraanil pakutavaid juhiseid. Võimalik, et peate andma lisateavet, näiteks teie kaardi number või turvakood.

5. samm: kinnitage parooli avamine

Pärast kõigi sammude järgimist saate kinnituse, et teie kaardi parool on edukalt lukustatud. Hoidke seda teavet turvalises kohas.

Te teate nüüd, kuidas Brasiilia kaardi parooli avada. Kui teil on endiselt küsimusi või probleeme, soovitame täiendava toe saamiseks pöörduda hädaabikõnekeskusega.

Scroll to Top