Kuidas Smart Lock keelata

Kuidas Smart Lock

keelata

Nutikas lukk on Android -seadmetes esinev funktsionaalsus, mis võimaldab meil teatud olukordades seadme automaatselt avada, näiteks ühendades konkreetse Bluetooth -seadmega või kui see on enesekindlus. Siiski võib olla kordi, kui soovite Smart Locki keelata. Selles artiklis näitame teile, kuidas seda samm -sammult teha.

1. samm: pääsege oma seadme sätetele

Nutikas luku keelamiseks peate kõigepealt juurde pääsema Androidi seadme sätetele. Selleks libistage sõrm ekraani ülaosast allapoole ja koputage menüü Seadistuse avamiseks käigu ikooni.

2. samm: otsige valikut “Turvalisus”

Seadete menüüs rullige alla, kuni leiate suvandi “Turvalisus” ja puudutage seda seadme turvasätetele juurde pääsemiseks.

3. samm: Keela Smart Lock

Otsige ohutusseadete valikust suvand “Nutikas lukk” ja koputage seda. Sõltuvalt kasutatavast Androidi versioonist võib see suvand asuda erinevates kohtades. Mõnes seadmes võib see kuuluda näiteks lukustuste ja turvaekraani piires.

Juurdepääsu nutikate lukustusseadetele näete automaatsete lukustusvalikute loendit, näiteks “usaldusväärsed seadmed”, “Usaldussaidid” ja “Tunnustatud nägu”. Nutika luku täielikuks keelamiseks peate kõik selle loendi valikud tühjendama.

Pärast kõigi suvandite tühjendamist on Smart Lock teie Androidi seadmes keelatud. Nüüd, kui seadme blokeerite, peate selle avamiseks sisestama tihvti-, vaike- või paroolikoodi.

Pidage meeles, et Smart Locki keelamine võib mõjutada teie seadme automaatselt vabastamist teatud olukordades. Nii et mõelge enne selle funktsionaalsuse keelamist ja hinnake, kas see on tõesti vajalik.

Loodame, et see artikkel on olnud teile kasulik õppida, kuidas oma Androidi seadme nutika luku keelata. Kui teil on küsimusi, jätke kommentaar allpool!

Scroll to Top