Kuidas muuta juuksed pehmeks

Kuidas juuste pehmeks jätta

Pehmete, siidiste juuste omamine on paljude inimeste soov. Kuid mitmete tegurite tõttu, näiteks kemikaalide sagedane kasutamine, päikese kokkupuude, reostus ja isegi soojusriistade, näiteks kuivati ​​ja lameda raua liigse kasutamise, võivad juuksed olla kuivad ja elutud.

igapäevane hooldus

Juuste pehme ja tervena hoidmiseks on oluline võtta kasutusele igapäevane hooldusrutiin. Siin on mõned näpunäited:

  • Peske juukseid õigesti: Kasutage juuksetüübi jaoks sobivat šampooni ja masseerige peanaha õrnalt. Loputage kõik jäätmete eemaldamiseks hästi.
  • Kasutage palsamit: Pärast juuste pesemist kandke juuksetüübi jaoks sobiv palsam. Las see käitub mõni minut ja loputage hästi.
  • niisutage regulaarselt: tehke kaotatud niiskuse asendamiseks iganädalane või kahe nädala jooksul hüdratsioon. Juuste toitmiseks kasutage juuksemaske või taimeõlisid.
  • Vältige soojuse tööriistade liigset kasutamist: Liigne kuumus võib juhtmeid kahjustada ja kuivada. Võimaluse korral vältige kuivati, lameda raua ja babülissi sagedast kasutamist.
  • Kaitske juukseid päikese eest: Kasutage UV -kiirte põhjustatud kahjustuste vältimiseks mütse või päikesekaitsega tooteid.
  • professionaalne ravi

    Lisaks igapäevasele hooldusele on soovitatav teha professionaalseid ravimeetodeid, et muuta juuksed veelgi pehmemaks ja tervislikumaks. Mõned neist ravimeetoditest hõlmavad:

    • Sügav hüdratsioon: Ilusalongis hoitakse sügav hüdratsioon juuste toitaineid ja niiskust, jättes need pehmeks ja heledaks.
    • juuste kauteriseerimine: See töötlemine rekonstrueerib juuksekiudu, tihendades küünenaha ja jättes juuksed karmimaks ja pehmemaks.
    • juuste rekonstrueerimine: sobib kahjustatud juuste jaoks, juuste rekonstrueerimine täiendab kadunud juuste massi, muutes juuksed tugevamaks ja pehmemaks.

    toit ja elustiil

    Lisaks välisele hooldusele mõjutavad dieet ja elustiil juuste tervist ja pehmust. Ole kindlasti tasakaalustatud dieet, rikas vitamiinide ja mineraalide poolest. Joo palju vett, et oma keha ja juuksed hüdraatuteks. Vältige liigset stressi, kuna see võib mõjutada juuste tervist.

    Nüüd, kui teate, kuidas juukseid pehmeks muuta, pange need näpunäited ellu ja nautige tervislikke ja siidiseid ahelaid!

    Scroll to Top