Kuidas deklareerida kolledž tulumaksust

Kuidas deklareerida kolledži tulumaks

Tulumaksukulutuste deklareerimine võib tuua maksusoodustusi ja aidata vähendada makstavat summat või suurendada tagasimakset. Selles artiklis selgitame samm -sammult, kuidas seda väidet õigesti teha.

1. samm: koguge vajalikud dokumendid

Enne avalduse alustamist on oluline koguda kõik kolledži kulutustega seotud dokumendid. See hõlmab:

  • Kuutasude maksmise tõend;
  • Registreerimise tõendid;
  • Õpetamismaterjalidele kulutamise tõend;
  • Transpordikulude tõestamine, kui vaja on ülikoolis õppimiseks.

2. samm: juurdepääs tulumaksu deklaratsiooniprogrammile

Kolledži kulutuste deklareerimiseks tuleb kasutada IRS -i pakutavat tuludeklaratsiooni programmi. Selle programmi saab tasuta alla laadida agentuuri ametlikul veebisaidil.

3. samm: sisestage kolledži kulutused

Minge deklaratsiooniprogrammis jaotisse “Mahaarvatavad kulud” ja valige suvand “Haridus”. Seejärel teavitage eelmises etapis kogutud vautšerite järgi ülikoolis kulutatud summasid.

Oluline on meeles pidada, et maha arvatakse ainult tavalise haridusasutuste õppemaksud. Näiteks keelekursusi ei peeta mahaarvatavateks kuludeks.

4. samm: kontrollige muid võimalikke mahaarvamisi

Lisaks kolledži kulutustele on ka muid kulusid, mille saab tulumaksust maha arvata, näiteks meditsiinilised ja ülalpeetavad kulud. Veenduge, et teil oleks muid võimalikke mahaarvamisi ja sisestage need deklaratsiooniprogrammi õigesti.

5. samm: saatke avaldus

Pärast kogu vajaliku teabe täitmist vaadake välja avaldus, et kõik oleks õige. Seejärel saatke avaldus IRS -ile kehtestatud tähtaja jooksul.

Pidage meeles, et salvestage kõik vautšerid ja dokumendid, mis on seotud vähemalt viie aasta deklaratsiooniga. IRS saab neid küsida kontrollimisel.

Tulumaksukulutuste deklareerimine võib tuua rahalisi kasu ja aidata vähendada maksukoormust. Järgige selle artikli juhiseid ja tehke avaldus õigesti, kasutades ära kõiki võimalikke mahaarvamisi.

Scroll to Top