Kuidas anda kassile vedelat abinõu

Kuidas anda vedelat kassiravimit

Kui teil on lemmikloomakass, siis teate, kui keeruline võib olla neile vedela ravimi andmine. Kassid on teadaolevalt selektiivsed ja sageli ei meeldi neile ravimite maitse või tekstuur. Siiski on mõned tehnikad, mis võivad seda protsessi hõlbustada ja tagada, et teie kass võtab teie tervise jaoks vajaliku ravimi.

1. Vaata veterinaararsti

Enne oma kassi jaoks igasuguse ravimi haldamist on oluline konsulteerida veterinaararstiga. Nad võivad välja kirjutada õige abinõu ja anda konkreetsed juhised selle õigesti haldamiseks.

2. Kasutage tähelepanu hajutamise tehnikaid

Üks tõhusamaid viise kassidele neto abinõu andmiseks on nende käigus tähelepanu kõrvale juhtimine. Enne ravimi manustamist võite proovida oma kassiga mängida, et see oleks pingevabam ja vähem vastupidavam.

3. Kasutage süstal või tilk

Tavaline tehnika on vedela ravimi haldamiseks süstla või tilguti kasutamine. Enne selle kasutamist veenduge, et süstal või tilk oleks puhas. Pange ravim süstlasse või tilgutisse ja sisestage see õrnalt kassi suhu, osutades kurgu taha. Ravimi vabastamiseks vajutage aeglaselt.

4. Segage ravim toiduga

Kui teie kass ei aktsepteeri otsest vedelat ravimit, võite proovida seda toiduga segada. Tutvuge loomaarstiga, et teada saada, kas ravimit saab segada konkreetsete toitudega. Veenduge, et kass sööks kogu toitu, et veenduda, et see saaks ravimi kogu annuse.

5. Küsige kellegi teise abi

Kui teie kass on eriti vastupidav ravimile, võib olla kasulik küsida kellegi teise abi. Kuigi üks inimene hoiab kassi, saab teine ​​ravimit manustada. Veenduge, et mõlemad oleksid protsessi ajal rahulikud ja ohutud.

Järeldus

Net -kassiravimi andmine võib olla väljakutse, kuid asjakohase kannatlikkuse ja tehnikatega saate tagada, et teie kass võtab teie tervise jaoks vajaliku ravimi. Enne mis tahes tüüpi ravimite haldamist pidage meeles alati veterinaararstiga ja järgige professionaali pakutavaid juhiseid.

Scroll to Top