Kuidas CNH -s punktidega konsulteerida mobiili järgi

Kuidas konsulteerida CNH punktidega mobiili järgi

Riikliku juhiluba (CNH) nõustamispunktid on kõigi autojuhtide jaoks oluline ülesanne. Teadmine, kui palju punkte teil oma CNH -s on, on hädavajalik, et vältida probleeme juhtimisõiguse peatamisega ja ka autojuhina olukorraga kursis hoida.

Varem oli CNH punktidega konsulteerimine bürokraatlik ja aeganõudev protsess, kuid tehnoloogia edenemisega on nüüd võimalik see konsultatsioon kiiresti ja praktiliselt mobiilselt teha. Selles artiklis näitame, kuidas saate oma nutitelefoni abil oma punktidega CNH -s tutvuda.

samm -sammult, et konsulteerida CNH punktidega mobiilse

järgi

Mobiiltelefonidega CNH punktidega konsulteerimiseks järgige allolevaid samme:

  • Külastage oma mobiilirakenduste poodi (IOS -i või Google Play rakendust Androidi jaoks) ja otsige rakendust “Consulting CNH”.
  • Laadige rakendus alla ja installige oma telefoni.
  • Avage rakendus ja logige sisse oma juurdepääsu andmete abil.
  • Klõpsake rakenduse avaekraanil nuppu “Vaata punkte CNH -s”.
  • Sisestage oma CNH number ja sünnikuupäev.
  • Klõpsake “Vaata” ja oodake tulemust.
  • Pärast nende sammude järgimist on teil juurdepääs CNH -l salvestatud punktidele. Oluline on meeles pidada, et iga toimepandud rikkumine genereerib konkreetse hulga punkte ja neid punkte saab aja jooksul koguneda. Kui jõuate maksimaalse lubatud tulemuseni, võib teie CNH peatada.

    Muud viisid CNH

    punktidega konsulteerimiseks

    Lisaks rakendusele “CONCH CNH” on ka muid viise CNH punktide konsulteerimiseks mobiili järgi. Üks toimub riikliku liiklusosakonna (Detan) veebisaidi kaudu. Enamik DETRANS pakub veebisüsteemi, kus saate CNH punktidega tutvuda, öeldes portfelli numbri ja muude isikuandmete.

    Veel üks võimalus on pöörduda telefoni teel oma osariigi Detrani poole ja taotleda CNH -s punktide konsultatsiooni. Sel juhul peate esitama oma isikuandmed päringu teostamiseks.

    Oluline on märkida, et CNH punktide konsulteerimine on juhi õigus ja seda tuleks regulaarselt teha, et vältida ebameeldivaid üllatusi. Hoidke oma juhina alati kursis ja vältige CNH vedrustuse probleeme.

    Loodame, et see artikkel on olnud teile kasulik. CNH -i punktide konsulteerimine mobiilis on praktiline ja kiire viis oma juhina olukorraga kursis olla. Kui teil on küsimusi, jätke kommentaar allpool ja aitame hea meelega!

    Scroll to Top