Kuidas saada bono juristi

Kuidas saada advokaat pro bono

Kui me seisame silmitsi juriidiliste probleemidega, vajame sageli advokaati, et meid esindada ja aidata olukorda lahendada. Kuid mitte kõik ei suuda palgata erajuristi. Siit tuleb advokaadi pro bono kuju.

Mis on bono advokaat?

Advokaat Pro Bono on see, kes pakub tasuta õigusteenuseid inimestele, kes ei suuda advokaaditeenuste eest maksta. Seda praktikat reguleerib Brasiilia advokatuur (OAB) ja selle eesmärk on tagada õigusemõistmise kõigile juurdepääs, sõltumata nende rahalisest olukorrast.

Kuidas leida advokaat bono jaoks?

Bono advokaadi leidmiseks on mitu viisi. Allpool loetleme mõned valikud:

  • Avaliku kaitsja kantselei: Avaliku kaitsja büroo vastutab tasuta õigusabi pakkumise eest inimestele, kes ei saa endale lubada advokaadi eest maksta. Oma linnas on võimalik leida avaliku kaitsja kabinetti ja taotleda teenust.
  • valitsusvälised organisatsioonid: mõned valitsusvälised organisatsioonid pakuvad abivajavatele inimestele tasuta õigusteenuseid. Otsige seda tüüpi organisatsioone oma piirkonnas.
  • ülikoolid: Paljudel ülikoolidel on õiguskliinikud, mis pakuvad elanikkonnale tasuta hooldust. Neid kliinikuid koordineerivad tavaliselt õpetajad ja nad osalevad õigusteaduse tudengites.
  • Advokaatide ühendused: Mõnel juristide ühendusel on tasuta õigusabi programmid. Lisateabe saamiseks pöörduge oma piirkonna juristide ühingu poole.
  • lõplikud kaalutlused

    Bono juristi saamine võib olla elujõuline alternatiiv neile, kes ei saa endale eraadvokaadi kulusid endale lubada. Siiski on oluline märkida, et mitte kõik juhtumid ei saa tasuta õigusabi saada. Seetõttu on oluline otsida konkreetset teavet iga juhtumi ja teie piirkonnas saadaolevate võimaluste kohta.

    Loodame, et see artikkel on olnud teile kasulik. Kui teil on küsimusi või ettepanekuid, jätke oma kommentaar allpool.

    Scroll to Top