Kuidas Sheinilt tasuta riideid saada

Kuidas saada tasuta riideid Shein

Kas olete Sheinist kuulnud? Kui jah, siis tõenäoliselt teate, et see on taskukohane veebipood ning lai valik rõivaid ja aksessuaare. Kuid kas teadsite, et Sheinile on võimalik ka tasuta riideid hankida? Selles artiklis näitame teile näpunäiteid ja näpunäiteid poes tasuta tükkide saamiseks. Jätkake lugemist, et teada saada, kuidas!

1. Osalege reklaamides ja konkurssides

Shein korraldab teie sotsiaalsetes võrgustikes sageli reklaame ja võistlusi, näiteks Instagramis ja Facebookis. Hoidke brändipostidel silma peal ja osalege nendes toimingutes. Sageli on võimalik saada tasuta riideid, järgides väljakujunenud reegleid, näiteks sõprade märgistamist kommentaarides või väljaande jagamisel.

2. Tellige sidusprogrammi

Sheinil on sidusettevõtte programm, mis võimaldab teil võita komisjonitasusid, nimetades kaupluse teistele. Samuti saate stiimuliks saada programmi registreerudes tasuta riideid. Külastage Sheini veebisaiti ja otsige lisateabe saamiseks võimalust saada sidusettevõtteks.

3. Kirjutage arvustusi ja arvustusi

Sheinis ostes kasutage võimalust kirjutada ostetud toodete arvustusi ja arvustusi. Bränd hindab klientide arvamust ja valib inimesed, et nad saaksid ausa hinnangu eest tasuta riideid. Seetõttu kapriisi oma analüüsis ja võib -olla ei valita teid tasuta tükkide teenimiseks?

4. Osalege lojaalsusprogrammides

Sheinil on ka lojaalsusprogrammid, kus te kogute iga tehtud ostuga punkte. Neid punkte saab vahetada allahindluste või isegi tasuta riiete vastu. Olge kursis Sheini lojaalsusprogrammi pakutavate tingimuste ja eeliste üle ning kasutage võimalust salvestada ja saada tasuta tükke.

5. Jagage oma ostusid sotsiaalvõrgustikes

Veel üks viis Sheinis tasuta rõivaste saamiseks on teie ostmise jagamine sotsiaalvõrgustikes. Märgistades brändi ja kasutades seotud räsimärke, suurendate oma võimalusi Sheini poolt märgata ja saada mingisugust tasu, näiteks sooduskupongi või isegi tasuta riideid.

Nüüd, kui teate mõnda viisi Sheinis tasuta rõivaste saamiseks, nautige neid näpunäiteid ja hakake oma garderoobi uuendamisel kokku hoidma. Pidage meeles, et järgige alati brändi kehtestatud reegleid ja palju õnne!

Scroll to Top