Kuidas kontrollida loomamängu

Kuidas kontrollida loomamängu

Kui olete hasartmängude fänn, olete ilmselt kuulnud loomamängust. See panus on Brasiilias üsna populaarne ja meelitab iga päev tuhandeid inimesi. Kuid kas teate, kuidas loomade mängu kontrollida? Selles artiklis selgitame teile samm -sammult, kuidas seda teha.

Mis on loomamäng?

Loomamäng on ebaseaduslik loterii, mis on olnud Brasiilias juba üle sajandi. Selle lõi parun João Batista Viana Drummond Rio de Janeiros 1892. aastal. Mäng koosneb loomade kihlvedudest, mida esindavad numbrid vahemikus 00 kuni 99. Iga loom vastab neljale tosinile ja tulemus määratakse kindlaks, et see määratakse number vahemikus 00 kuni 99.

Kuidas loomade mängu kontrollida?

Loomamängu kontrollimiseks peab teil olema käes ostetud pilet. See pilet sisaldab teie panustatud loomade arvu ja oma panuse väärtust. Kui pilet on käes, järgige allolevaid samme:

  • Otsige volitatud kohta loomamängu kontrollimiseks. Üldiselt on need kohad ajalehekioskid või konkreetsed müügipunktid.
  • Esitage oma pilet saatjale ja sisestage, et soovite loomade mängu kontrollida.
  • Saatja kontrollib panustatava looma arvu ja kontrollib, kas ta joonistati.
  • Kui teie lemmikloom on koostatud, arvutab saatja auhinna väärtuse vastavalt loomamängu maksetabelile.
  • Kui võitsite auhinna, maksab saatja teile sularahas või annab tõendi, et saaksite auhinna mujalt välja võtta.
  • Pidage meeles, et kontrollige loomamängu väljakujunenud tähtaega. Tavaliselt on teil konverentsi tegemiseks ja auhinna saamiseks päeva pärast loosimist.

    Järeldus

    Loomade mängu kontrollimine on oluline samm neile, kellele meeldib sellel režiimile panustada. Järgides ülaltoodud samme, saate kontrollida, kas võitis auhinna ja saate vastava väärtuse. Pidage alati meeles, et mängige vastutustundlikult ja austage oma riigi seadusi.

    Scroll to Top