Kuidas sõnaga ruudu panna

Kuidas panna sõna sõnale

Kas olete kunagi mõelnud, kuidas sõnale ruudu panna? Kui jah, siis tulite õigesse kohta! Selles ajaveebis õpetame teile samm -sammult, kuidas oma sõnadokumentidele ruut lisada.

1. samm: avatud sõna

Esiteks avage arvutis Microsoft Word. Kõigile funktsioonidele juurdepääsu saamiseks veenduge, et teil oleks programmi uusim versioon.

2. samm: valige vahekaart “INSERT”

Klõpsake menüüs Word Top, klõpsake vahekaarti “Sisesta”. See vahekaart sisaldab kõiki elemendi valikuid, mida saate oma dokumendile lisada.

3. samm: klõpsake nuppu “vormid”

Vahekaardil “Insert” sees leiate valiku “vormid”. Menüü avamiseks saadaoleval viisil klõpsake seda suvandit.

4. samm: valige ruut

Kujude menüüs rullige alla, kuni leiate jaotise “Põhivormid”. Seal näete ruudukujulist varianti. Selle valimiseks klõpsake ruudukujul.

5. samm: joonistage ruut dokumendis

Nüüd minge valitud ruudukujulise ikooniga dokumendi asukohta, kuhu soovite ruudu lisada. Klõpsake ja lohistage hiire, et tõmmata ruut soovitud suuruse külge.

6. samm: kohandage ruut (valikuline)

Kui soovite ruutu kohandada, saate seda teha, kasutades menüü Wordi tipptasemel olevaid vormindamisvalikuid. Saate muuta ruudu värvi, lisada servi, varje ja palju muud.

7. samm: salvestage dokument

Pärast ruudu lisamist ja kõigi soovitud kohandamiste tegemist salvestage kindlasti dokument, et mitte kaotada tehtud muudatusi.

Nüüd teate, kuidas sõna sõnale panna! Järgige neid lihtsaid samme ja lisage oma dokumentidele huvitavad visuaalsed elemendid. Lõbutsege uurida kõiki Wordis saadaolevaid võimalusi ja muutke oma dokumendid veelgi atraktiivsemaks!

Scroll to Top