Kuidas panna WiFi parool sülearvutile

Kuidas panna Wi-Fi parool sülearvutile

Interneti -ühenduse omamine on tänapäeval hädavajalik, olgu siis töö, õpingute või vaba aja veetmiseks. Ja üks levinumaid ühenduse loomise viise on Wi-Fi kaudu. Kuid selleks peate sisestama oma sülearvutisse õige parooli. Selles artiklis õpetame teile samm -sammult, kuidas seda teha.

1. samm: leidke saadaolevad WiFi-võrgud

Esiteks veenduge, et teie märkmik oleks WiFi aktiveeritud. Selleks otsige WiFi ikooni Taskbaris, mis asub tavaliselt ekraani paremas alanurgas. Parempoolne -klõpsake ikoonil ja valige suvand “Avatud võrk ja Interneti -sätted”.

Avatakse uus aken, mis näitab WiFi-võrke, kus te olete. Oodake mõni sekund loendi värskendamiseni ja valige seejärel soovitud võrk.

2. samm: sisestage Wi-Fi parool

Soovitud võrgu valimisel taotletakse parooli sisestamist. Sisestage parool õigesti, võttes arvesse suurtähtede ja väiketähti, numbreid ja erimärke. Probleemide ühendamise vältimiseks sisestage parool õigesti.

Pärast parooli sisestamist klõpsake kinnitamiseks nuppu “Ühenda” või vajutage klahvi “Enter”. Oodake mõni sekund, kuni sülearvuti WiFi-võrguga ühenduse loomiseks.

3. samm: kontrollige ühendust

Pärast WiFi-võrguga ühendamist veenduge, et ühendus töötab korralikult. Avage Interneti -brauser ja minge ühenduse testimiseks ükskõik millisele saidile. Kui leht tavaliselt avaneb, tähendab see, et ühendus loodi edukalt.

Kui leht ei ava ega esita vigu, veenduge, et parool on õigesti sisestatud, ja proovige uuesti. Kui probleem püsib, pöörduge Interneti -pakkuja tehnilise toe poole.

täiendavad näpunäited

Siin on mõned täiendavad näpunäited WiFi-ühenduse protsessi sülearvuti lihtsamaks muutmiseks:

  • Hoidke WiFi parooli ohutu ja hõlpsasti juurdepääsetavas kohas, et vältida unustamist;
  • Vältige Wi-Fi parooli jagamist tundmatute või volitamata inimestega;
  • Parema jõudluse ja ohutuse tagamiseks värskendage oma sülearvutite tarkvara, sealhulgas võrgu draivereid;
  • Kasutage oma sülearvuti veebipõhiste ohtude eest usaldusväärset antiivirust;
  • Kui näete vaeva WiFi-võrguga ühenduse loomisega, taaskäivitage märkmik ja proovige uuesti.
  • Jälgides neid näpunäiteid ja ülalkirjeldatud sammu abil saate WiFi parooli oma sülearvuti kiiresti ja hõlpsalt panna. Nautige traadita Internetti ja nautige kõiki võimalusi, mida see pakub!

    Scroll to Top