Kuidas laadida iPhone’i induktsiooni teel

Kuidas laadida iPhone’i induktsiooni abil

IPhone’i laadimine induktsiooni teel on praktiline ja mugav viis tagada, et teil on igapäevaseks eluks alati piisavalt aku. Selles artiklis uurime, kuidas induktsiooni laadimistehnoloogia töötab ja kuidas saate seda oma iPhone’is kasutada.

Mis on induktsiooni laadimine?

Induktsiooni laadimine on tehnoloogia, mis võimaldab teil laadida elektroonikaseadmeid ilma juhtmete vajaduseta. Selle asemel, et ühendada oma iPhone kaabliga, saate selle lihtsalt ühilduva laadimisbaasile paigutada ja energia kantakse teie seadme akule.

Kuidas töötab induktsiooni laadimine iPhone’is?

iPhone kasutab induktsioonita laadimistehnoloogiat nimega Qi. See tähendab, et see ühildub laadimisbaasidega, mis kasutavad ka seda tehnoloogiat. Oma iPhone’i induktsiooni abil laadimiseks asetage seade lihtsalt laadimisbaasile ja oodake, kuni aku on täielikult laetud.

Oluline on märkida, et mitte kõik iPhone’i mudelid ei ühildu induktsiooni laadimisega. Praegu ühilduvad iPhone 8 mudelid selle tehnoloogiaga. Enne induktsiooni laadimisbaasi ostmist veenduge, et teie iPhone ühildub.

samm -sammult iPhone’i induktsiooni abil laadimiseks:

  • Kontrollige, kas teie iPhone ühildub induktsiooni laadimisega.
  • Hankige oma iPhone’iga ühilduv induktsiooni laadimisbaas.
  • Ühendage laadimisbaas toiteallikaga.
  • Asetage oma iPhone laadimisbaasi peale.
  • Oodake, kuni aku on täielikult laetud.

  • iPhone’i mudelid ühilduvad induktsiooni laadimisega


    iPhone 8

    iPhone 8 Plus

    iPhone x

    iPhone XR

    iPhone XS

    iPhone XS max

    iPhone 11

    iPhone 11 Pro

    iPhone 11 Pro max

    iPhone SE (2. põlvkond)


    Lisaks induktsiooni laadimisele on ka muid võimalusi oma iPhone’i, näiteks USB -kaabli laadimiseks või traadita laadija kasutamiseks. Igal meetodil on oma eelised ja puudused, seetõttu on oluline valida teie vajadustele kõige paremini vastav.

    Lisateavet iPhone’i kohta