Kuidas rakendustele parooli panna

Kuidas panna parooli rakendustele

Tänapäeval on meie isikuandmete turvalisus pidev mure. Nutitelefonide ja rakenduste üha enam kasutades on oluline tagada, et meie teave on kaitstud. Üks viis selleks on panna parooli rakendustesse, mida sageli kasutame. Selles artiklis õpetame teile, kuidas seda lihtsalt ja tõhusalt teha.

Miks panna parool rakendustele?

Parooli edastades rakendustele, takistate teistel juurdepääsu teie isikuandmetele, näiteks sõnumid, fotod, dokumendid ja pangateave. Lisaks annab parool teie rakendustele juurdepääsu kadumise või varguse korral, tagades teie privaatsuse.

samm -sammult parooli lisamiseks rakendustele

1. Valige turvarakendus: Veebipoodides on saadaval mitu rakendust, mis võimaldavad teil nutitelefonirakendustele parooli panna. Mõned näited on Applack, Norton App Lock ja Avast Mobile Security.

2. Laadige alla ja installige valitud rakendus: Minge oma nutitelefoni veebipoodi, otsige valitud rakenduse nimi ja laadige see alla. Seejärel järgige rakenduse seadmesse installimiseks juhiseid.

3. Seadke parool: Avage turvarakendus ja järgige juhiseid parooli konfigureerimiseks. Üldiselt on võimalik valida numbrilise parooli, kujundusmustri või tähtnumbrilise parooli vahel.

4. Valige rakendused, mida soovite kaitsta: Turvarakendusest on teil võimalus valida, milliseid rakendusi soovite parooliga kaitsta. Valige need, mis sisaldavad tundlikku teavet või mida soovite privaatsena hoida.

5. parooli test: Pärast parooli konfigureerimist ja rakenduste valimist, mida soovite kaitsta, kontrollige, kas parool töötab korralikult. Avage üks kaitstud rakendustest ja veenduge, et enne sellele juurdepääsu parooli taotletakse.

näpunäited ohutu parooli valimiseks

Parooli valimisel oma rakenduste kaitsmiseks on oluline järgida mõnda näpunäidet teie andmete turvalisuse tagamiseks:

  • Kasutage tähtede, numbrite ja erimärkide kombinatsiooni;
  • Vältige ilmseid paroole, näiteks sünnipäeva kuupäevad või lihtsad numbrilised järjestused;
  • Ärge jagage oma parooli teiste inimestega;
  • muutke oma parooli regulaarselt;
  • Vältige kõigi rakenduste jaoks sama parooli kasutamist.
  • Nüüd, kui teate rakendustes parooli, kaitske kindlasti oma isiklikku teavet. Pidage alati meeles, et hoidke oma nutitelefoni ajakohasena ja kasutage oma andmete turvalisuse tagamiseks usaldusväärset viirusetõrjet.

    Loodame, et see artikkel on olnud kasulik. Kui teil on küsimusi või ettepanekuid, jätke oma kommentaar allpool. Kuni järgmise korrani!

    Scroll to Top