Kuidas alla laadida privaatseid videoid

Kuidas privaatseid videoid alla laadida

Kui otsite viisi privaatsete videote allalaadimiseks, jõudisite õigesse kohta! Selles ajaveebis näitame teile samm -sammult, kuidas saate oma lemmik privaatsusvideoid alla laadida ja neid soovi korral võrguühenduseta vaadata. Alustame!

1. samm: leidke video, mille soovite alla laadida

Esimene samm on leida video, mille soovite alla laadida. Sirvige privaatsuse veebisaiti ja leidke video, mis teid kõige rohkem huvitab. Veenduge, et video oleks allalaadimiseks saadaval.

2. samm: kopeerige video link

Pärast soovitud video leidmist klõpsake õige -klõpsake video ja valige suvand “Kopeeri video link”. See kopeerib videolinki ülekandealale.

3. samm: juurdepääs video allalaadimissaidile

Avage nüüd brauseris uus vahekaart ja otsige privaatsuse video allalaadimissaiti. Saadaval on mitu võimalust, näiteks privaatsuse video allalaadija või “privaatsuse video allalaadija veebis”. Valige eelistatav sait.

4. samm: kleepige video link

Video allalaadimissaidilt leiate tekstikasti, kust saate varem kopeeritud videolinki kleepida. Liimige link tekstikasti ja klõpsake nuppu “Laadi alla” või “allalaadimine”.

5. samm: valige video vorming ja kvaliteet

Sõltuvalt valitud video allalaadimissaidist saate valida allalaaditava video vormingu ja kvaliteedi. Valige soovitud valikud ja klõpsake nuppu “Laadi alla” või “allalaadimine”.

6. samm: oodake allalaadimise lõpuleviimist

Video allalaadimissait hakkab videot töötlema ja hakkab seejärel alla laadima. Oodake, kuni allalaadimine on lõpule viidud. Ooteaeg võib varieeruda sõltuvalt video suurusest ja teie Interneti -ühenduse kiirusest.

7. samm: nautige allalaaditud videot!

Pärast selle allalaadimist on teie seadmesse salvestatud privaatsusevideo. Nüüd saate seda võrguühenduseta vaadata igal ajal, ilma et oleks vaja Interneti -ühendust. Nautige!

Loodame, et see samm -sammult juhend on teile olnud kasulik privaatsete videote allalaadimise õppimiseks. Nüüd saate oma lemmikvideoid nautida ükskõik kus. Lõbutsege!

Scroll to Top