Kuidas Motorola telefoni värskendada

Kuidas värskendada Motorola telefoni

Oma Motorola mobiilse opsüsteemi värskendamine on oluline ülesanne tagamaks, et kasutate tarkvara uusimat versiooni koos kõigi jõudluse täiustuste, ohutuse ja uute funktsioonidega. Selles artiklis näitame teile samm -sammult, kuidas oma Motorola telefoni värskendada.

1. samm: kontrollige opsüsteemi versiooni

Enne värskendusprotsessi alustamist on oluline kontrollida, mis on teie Motorola mobiilse opsüsteemi praegune versioon. Selleks järgige järgmisi samme:

  • Juurdepääs oma Motorola telefoni sätetele;
  • Otsige suvandit “Telefon” või “üle seadme”;
  • Puudutage seda suvandit ja otsige “Android -versioon” või “opsüsteemi versioon”.
  • Kirjutage opsüsteemi versioon, et võrrelda uusima versiooniga.

    2. samm: ühenduse loomine Internetiga

    Enne värskendusprotsessi alustamist veenduge, et teie Motorola mobiiltelefon oleks ühendatud Internetiga. Andmete liigse tarbimise vältimiseks võite kasutada WiFi-võrku või mobiilseid andmeid, kuid andmete liigse tarbimise vältimiseks on soovitatav kasutada WiFi-võrku.

    3. samm: juurde pääseda värskenduse sätetele

    Nüüd, kui olete opsüsteemi versiooni kontrollinud ja Interneti -ühendusega ühendatud, on aeg pääseda juurde Motorola mobiiltelefoni värskenduste sätetele. Järgige järgmisi samme:

  • Juurdepääs oma Motorola telefoni sätetele;
  • Otsige suvandit “süsteem” või “süsteemi värskendus”;
  • Puudutage seda valikut ja oodake, kuni telefon otsib saadaolevaid värskendusi.
  • Kui värskendus on saadaval, näete teadet, mis teavitab opsüsteemi uut versiooni.

    4. samm: allalaadimine ja installimine värskendus

    Pärast värskenduse saadavuse kontrollimist järgige ekraanil olevaid juhiseid, et alla laadida ja installida opsüsteemi uus versioon oma Motorola mobiiltelefoni. Protsess võib võtta mõni minut, nii et veenduge, et teie telefon oleks piisavalt laetud ja ühendatud toiteallikaga.

    Uuendusprotsessi ajal on oluline mitte telefoni katkestada ega toitejuhe lahti ühendada. Oodake, kuni värskendus on lõpule viidud ja telefon taaskäivitub.

    5. samm: kontrollige opsüsteemi uut versiooni

    Pärast värskenduse lõpuleviimist ja telefon taaskäivitub, kontrollige uuesti opsüsteemi versiooni, et kinnitada, et värskendus edukalt teostatakse. Operatsioonisüsteemi uue versiooni kontrollimiseks järgige 1. sammu samme.

    valmis! Nüüd teate, kuidas oma Motorola telefoni värskendada. Ärge unustage seda protsessi regulaarselt läbi viia, et tagada, et kasutate alati opsüsteemi uusimat versiooni koos kõigi saadaolevate paranduste ja uudistega.

    Loodame, et see artikkel on olnud kasulik. Kui teil on küsimusi või soovite oma kogemusi jagada, jätke kommentaar allpool.

    Scroll to Top