Kuidas värskendada LG TV -d

Kuidas värskendada LG TV

LG TV värskendamine on viis tagada, et teil on juurdepääs uusimatele funktsioonidele ja jõudluse täiustustele. Selles artiklis näitame samm -sammult, kuidas oma LG -telerit värskendada.

1. samm: kontrollige oma televiisorit

Enne värskendusprotsessi algust on oluline kontrollida oma LG -teleri mudelit. Seda saab teha teleri tagaküljel oleva sildi vaatamisel või telemenüü seadetele juurde pääsedes.

2. samm: pääsege juurde LG veebisaidile

LG -teleri uusima värskenduse allalaadimiseks peate pääsema ametlikule LG veebisaidile. Otsige tugiosa või allalaadimist ja leidke oma teleri mudel.

3. samm: laadige alla värskendusfail

LG veebisaidilt leiate värskendusfaili, mis vastab teie telemudelile. Laadige fail arvutisse alla ja veenduge, et see salvestab selle hõlpsasti juurdepääsetavas kohta.

4. samm: edastage fail USB -seadmesse

Pärast värskendusfaili allalaadimist peate selle edastama USB -seadmesse. Veenduge, et USB -seade oleks õigesti vormindatud ega sisalda muid faili kui värskendusfail.

5. samm: ühendage USB -seade teleriga

Ühendage see USB -seadme täiendusfailiga oma LG TV USB -pordiga. Veenduge, et televiisor on sisse lülitatud, ja oodake mõni sekund seadme äratundmiseks.

6. samm: käivitage värskendusprotsess

TV -menüüst otsige tarkvara värskenduse valikut. Üldiselt asub see suvand seadetes või peamises telemenüüs. Valige protsessi käivitamiseks suvand Värskendus ja järgige ekraanil olevaid juhiseid.

7. samm: oodake värskenduse

lõpuleviimist

Pärast värskendusprotsessi alustamist oodake, kuni see on lõpule jõudnud. Selle aja jooksul on oluline mitte telerit välja lülitada ega USB -seade lahti ühendada. Televiisor taaskäivitub automaatselt, kui värskendus on lõpule viidud.

8. samm: veenduge, et värskendus oleks olnud edukas

Pärast teleri taaskäivitust veenduge, et värskendus oleks edukas. Saate seda teha, kui pääsete juurde telesaadetele ja otsides tarkvaraversiooni. Veenduge, et versioon vastab uusimale värskendusele LG veebisaidil.

Nüüd, kui teate, kuidas oma LG -telerit värskendada, nautige kõiki uusi funktsioone ja jõudluse täiustusi, mida värskendus pakub. Ärge unustage regulaarselt kontrollida uusi värskendusi, et veenduda, et teie teler oleks alati ajakohane.

Scroll to Top