Kuidas kustutada Uberi reise

Kuidas kustutada Uber Travel

Kui olete Uberit juba kasutanud, võib juhtuda, et mingil hetkel soovite nende reiside ajalugu privaatsuse või organisatsiooni huvides kustutada. Selles artiklis näitame teile, kuidas oma Uberi reisi lihtsalt ja kiiresti kustutada.

1. samm: pääsege juurde Uberi veebisaidile

Alustuseks minge oma eelistatava brauseri kaudu Uberi ametlikule veebisaidile. Seda saate teha, kirjutades oma brauseri otsinguribale “Uber” või pääseb saidile otse .

2. samm: sisselogimine oma kontol

Pärast Uberi veebisaidile juurdepääsu leidke sisselogimisnupp ja klõpsake sellel. Sisestage oma kontole juurdepääsu saamiseks oma sisselogimisandmed, näiteks e -post ja parool.

3. samm: pääsege juurde reisiajaloo

Pärast oma kontol logimist otsige suvandit “Reisiajalugu” või “Travel”. See suvand asub tavaliselt külgmenüüs või saidi peamenüüs.

4. samm: valige reisid, mida soovite kustutada

Reisiajaloos näete kõigi Uberi tehtud reiside nimekirja. Valige reisid, mille soovite kustutada, märkides iga reisi kõrval olevad valikukastid.

5. samm: kustutage valitud reisid

Pärast kustutamise reiside valimist otsige suvandit “Kustuta” või “Kustuta” ja klõpsake sellel. Kinnitage reiside väljajätmise korral.

6. samm: veenduge, et reisid kustutati

Pärast valitud reiside kustutamist veenduge, et need oleks teie ajaloost eemaldatud. Värskendage lehte või minge tagasi reisiajaloo ekraanile, et kinnitada, et reisid edukalt kustutati.

Te teate nüüd, kuidas Uberi reise lihtsalt ja kiiresti kustutada. Pidage meeles, et see toiming on pöördumatu, see tähendab, et kuna reisid kustutatakse, pole neid võimalik taastada. Nii et veenduge, millised reisid soovite enne selle protsessi läbiviimist kustutada.

Loodame, et see artikkel on olnud teile kasulik. Kui teil on rohkem küsimusi või vajate lisateavet, lugege jaotist Uberi veebisaidi abi või pöörduge ettevõtte toetuse poole.

Scroll to Top