Kuidas pehmendada ripsmeliimi

Kuidas ripsmeliimi pehmendada

Kui olete valede ripsmete fänn, olete tõenäoliselt pidanud tegelema kuiva ripsmete liimi probleemiga. Õnneks on mõned lihtsad tehnikad, mis aitavad liimi pehmendada ja ripsmete eemaldamist hõlbustada. Selles artiklis jagame kasulikke näpunäiteid ripsmete liimi pehmendamiseks.

1. Kookosõli

Kookosõli on ripsmeliimi eemaldamisel suurepärane liitlane. Kandke puuvilla või puuvillale väike kogus kookosõli ja pange ettevaatlikult ripsmejoonest üle. Laske õlil mõni minut tegutseda ja seejärel eemaldage ripsmed ettevaatlikult.

2. Soe vesi

Soe vesi võib aidata ka ripsmete liimi pehmendada. Kastke sooja veega puuvill või puuvill ja kandke ripsmejoonele õrnalt. Laske vesil mõni minut tegutseda ja seejärel eemaldage ripsmed ettevaatlikult.

3. Meigieemaldaja

Kui teil on õlipõhine meigieemaldaja, saate seda kasutada ripsmeliimi pehmendamiseks. Kandke eemaldaja puuvillale või puuvillale ja pange ettevaatlikult üle ripsmejoone. Laske remondjal mõni minut tegutseda ja seejärel eemaldage ripsmed ettevaatlikult.

4. Aur

Aur võib olla efektiivne ka ripsmete liimi eemaldamisel. Täitke kauss kuuma veega ja asetage nägu kausi külge, kattes pea rätikuga, et luua saunafekt. Laske aurul mõni minut tegutseda ja seejärel eemaldage ripsmed ettevaatlikult.

5. Ripsmeliimi eemaldaja

Kui kõik muud suvandid ebaõnnestuvad, võite kasutada konkreetset ripsmeliimi eemaldajat. Need tooted on koostatud liimi pehmendamiseks ja ripsmete eemaldamise hõlbustamiseks. Järgige tootejuhiseid ja eemaldage ripsmed hoolikalt.

Kokkuvõtteks on ripsmeliimi pehmendamiseks ja valede ripsmete eemaldamise hõlbustamiseks mitu võimalust. Proovige ülalnimetatud näpunäiteid ja leidke teile parim valik. Pidage alati meeles, et eemaldage ripsmed ettevaatlikult, et vältida oma looduslike ripsmete kahjustusi.

Scroll to Top