Kuidas muuta PIS -i nime abielus

Kuidas muuta Pis nime abielus

Kui olete hiljuti abiellunud ja peate nime oma PIS -is muutma, siis teadke, et see on lihtne ja kiire protsess. Selles artiklis näitame teile samm -sammult selle muudatuse tegemist.

1. samm: vajalikud dokumendid

Enne nime muutmise protsessi alustamist PIS -is on oluline koguda vajalikud dokumendid. Nad on:

  • Foto ID (RG, CNH, Pass, jne);
  • Uuendatud abielutunnistus;
  • CPF;
  • Uuendatud elukoha tõend.
  • 2. samm: ajakava

    Pärast dokumentide kogumist on vaja kavandada teenus Caixa Econômica föderaalagentuuris. Selleks minge Caixa ametlikule veebisaidile ja otsige ajakava.

    3. samm: teenindus agentuuris

    Plaanilisel päeval ja kellaajal osalege vajalike dokumentidega Caixa Econômica föderaalses agentuuril. Otsige sektorit, mis vastutab PI -de osalemise eest ja teatage, et soovite nime muuta.

    Esitage taotletud dokumendid ja oodake teenust. Töötaja kontrollib dokumentatsiooni ja teeb süsteemis muudatuse.

    4. samm: nime värskendus

    Pärast teenindamist agentuuris oodake mõne päeva töötlemist. Kontrollige perioodiliselt Caixa veebisaiti või pöörduge kõnekeskuse poole, et kinnitada, et muudatus on lõpule viidud.

    Oluline on märkida, et nime muutus PIS -is ei muuda muude dokumentide, näiteks ID, CPF, nime automaatselt. Igas organil on vaja teha eraldi vastutustundlikku värskendust.

    valmis! Nüüd teate, kuidas muuta Pis nime abielus. Järgige neid samme ja veenduge, et teie nime värskendatakse kõigis dokumentides.

    Scroll to Top