Kuidas tänada positiivset tagasisidet

Kuidas tänada positiivset tagasisidet

Positiivse tagasiside saamine on alati rahuldust pakkuv ja suurepärane võimalus suhete tugevdamiseks ja oma tööd veelgi paremaks muutmiseks. Selles artiklis uurime mõningaid viise, kuidas avaldada oma tänu positiivse tagasiside eest ja kuidas seda võimalust professionaalselt kasvada.

1. Ole aus ja ehtne

Kui keegi teeb komplimendi või annab oma töö kohta positiivset tagasisidet, on oluline olla siiras ja ehtne nende tänu väljendamisel. Näidake, et hindate tõepoolest tunnustust ja see on teile oluline.

2. Vastus kohe

Ärge jätke positiivset tagasisidet vastamata. Niipea kui saate komplimendi, vastake viivitamatult teie lahkuse eest. See näitab, et hindate teise arvamust ja olete valmis säilitama avatud suhtlust.

3. Rõhutage tagasiside

mõju

Tänan teid positiivse tagasiside eest, mainige, kuidas tal oli positiivne mõju teile või teie tööle. Selgitage, kuidas kompliment või arvamus aitas teie oskusi parandada või motivatsiooni suurendada.

4. Jagage tagasisidet meeskonnaga

Kui positiivne tagasiside on seotud meeskonnaprojektiga, jagage seda meeskonnaliikmetega. See mitte ainult näitab, et hindate meeskonnatööd, vaid julgustate ka vastastikust äratundmiskeskkonda.

5. Kasutage motivatsioonina tagasisidet

Selle asemel, et teid lihtsalt positiivse tagasiside eest tänada, kasutage seda motivatsioonina püüdlemiseks ja paremaks muutmiseks. Pidage meeles komplimenti, kui seisate silmitsi väljakutsetega ja kasutate seda inspiratsiooniallikana.

6. Tagastage kompliment

Kui teil on võimalus, tagastage kompliment või positiivne tagasiside inimesele, kes selle andis. Tunnistage tema tööd ja näidake, et hindate ka tema panust oma edu.

7. Õppige tagasisidest

Lõpuks võtke õppimisvõimalusena positiivset tagasisidet. Analüüsige, mida on kiidetud, ja selgitage välja, kuidas saate neid omadusi või oskusi oma töö muudes aspektides rakendada.

Tänan positiivset tagasisidet, et tunnustada teiste väärtust ja tugevdada ametialaseid suhteid. Kasutage neid näpunäiteid, et oma tänu siiralt avaldada ja kasutage seda võimalust, et kasvada ja arendada veelgi.

Scroll to Top