Kuidas pliiahju valgustada

Kuidas pliiahju valgustada

Pliidi ahi valgustamine võib tunduda lihtne ülesanne, kuid seadme ohutuse ja nõuetekohase toimimise tagamiseks on oluline järgida mõnda juhist. Selles artiklis näitame teile samm -sammult, kuidas pliiahju õigesti valgustada.

1. samm: kontrollige, kas gaas on sisse lülitatud

Enne ahju süttimist veenduge, et gaas oleks sisse lülitatud. Veenduge, et gaasiklapp oleks avatud ja lekkeid pole. Kui märkate tugeva gaasi või kahtlustatava lekke lõhna, sulgege kohe gaasiklapp ja helistage spetsialiseeritud professionaalile.

2. samm: leidke valgusnupp

Ahjus asub ahjuvalgustusnupp tavaliselt seadme esiküljel. Otsige nuppu leegi sümboliga või sõna “ahi”.

3. samm: vajutage nuppu Light

Vajutage hoolikalt valgustusnuppu ja pöörake seda vastupäeva “valgustuse” asendisse. Seejuures peate kuulma “klõpsu” heli, mis näitab, et gaas vabastatakse.

4. samm: valgustage fosforit või kergemat

Vajutatud valgustusnupuga tooge ahjus valgustatud matš või heledam. Valgustusnupuga vabastatud gaas süütab leegi ahju sees.

5. samm: hoidke valgustusnuppu vajutatud

Pärast fosfori või kergema valgustamist hoidke valgustusnuppu mõneks sekundiks vajutatud, et leek püsida. Kui leek kustub, korrake valgustusprotsessi.

6. samm: reguleerige ahju temperatuuri

Pärast ahju valgustamist saate soovitud temperatuuri reguleerida pliidi juhtpaneeli abil. Üldiselt on ahjudel soovitud temperatuuri valimiseks nupud või nupud.

7. samm: oodake ahju soojenemist

Pärast temperatuuri reguleerimist oodake mõni minut, kuni ahi soojeneb soovitud temperatuurini. See võib võtta mõni minut, sõltuvalt pliidimudelist.

Nüüd, kui teate, kuidas pliiahju õigesti valgustada, pidage alati meeles, et järgige tootja juhiseid ja võtke vajalikud ettevaatusabinõud, et tagada teie ohutus ja seadme vastupidavus.

Scroll to Top