Kuidas avada firma

Kuidas firma avada: täielik juhend

Ettevõtte avamine võib olla oluline samm neile, kes soovivad tegutseda ja omada oma ettevõtet. Selles artiklis näitame teile kõiki vajalikke samme, mis on vajalikud ettevõtte seaduslikuks ja turvaliseks avamiseks.

1. samm: määrake ettevõtte tüüp

Esimene samm ettevõtte avamiseks on määratleda, millist tüüpi ettevõtet soovite avada. Seal on erinevaid võimalusi, näiteks MEI (individuaalne mikroentrepreneur), Eireli (individuaalne piiratud vastutusega ettevõte) ja piiratud ühiskond.

mei (individuaalne mikroentrepreneur)

MEI on lihtsam ja sobivam võimalus neile, kes soovivad alustada väikeettevõtet. MEI -ks saamiseks peate teenima kuni 81 000 dollarit aastas ja tegema ühe programmi lubatud tegevusest.

näpunäide: Kontrollige, kas MEI jaoks on lubatud tegevus, mida soovite teha. Vastasel juhul on vaja valida teist tüüpi ettevõte.

Eireli (individuaalne piiratud vastutusega ettevõte)

Eireli on võimalus neile, kes soovivad asutada ettevõtet ilma liikmete vajaduseta. Seda tüüpi ettevõttes vastutab ettevõtja ettevõtte võlgade eest ainult ettevõtte varaga, kuna see ei sega segi tema isiklike varadega.

piiratud ühiskond

Limited Society on võimalus neile, kes soovivad asutada ettevõtet partneritega. Seda tüüpi ettevõttes vastutavad partnerid ettevõtte võlgade eest, mis on proportsionaalsed nende kvootidega.

2. samm: registreerige ettevõte

Pärast ettevõtte tüübi määratlemist on vaja ettevõte registreerida. See protsess võib erineda vastavalt ettevõtte tüübile ja paikkonnale, kuid hõlmab tavaliselt järgmisi samme:

  • Valige ettevõtte nimi;
  • Kontrollige nime saadavust;
  • Valmistage ette ühiskondlik leping;
  • Registreeri ettevõte kommertsnõukogusse;
  • Hankige CNPJ;
  • Hankige ettevõtte toimimiseks vajalikud litsentsid ja load.
  • 3. samm: täitke maksu- ja tööjõukohustused

    Pärast ettevõtte registreerimist on vaja järgida maksu- ja tööjõukohustusi. See hõlmab arvete väljaandmist, maksude ja sissemaksete tasumist, töötajate palkamist (vajadusel) ja tööstandardite järgimist.

    4. samm: avage ettevõtte pangakonto

    Ettevõtte finantsjuhtimise hõlbustamiseks on soovitatav avada ettevõtte jaoks eksklusiivne pangakonto. See hõlbustab tulude ja kulude kontrolli, samuti klientidele ja tarnijatele rohkem professionaalsust.

    5. samm: plaani turundus ja ettevõtte avalikustamine

    Lõpuks on oluline kavandada turundust ja ettevõtte edendamist. Kasutage digitaalse turunduse strateegiaid, näiteks saidi loomine, suhtlusvõrgustikes kohalolek ja asjakohane sisutootmine, et kliente meelitada ja brändi tugevdada.

    Näpunäide: Investeerige SEO (otsingumootori optimeerimise) strateegiatesse, et parandada oma ettevõtte positsiooni otsingutulemustes.

    Ettevõtte avamine võib olla väljakutse, kuid planeerimise ja pühendumisega on võimalik saavutada edu. Järgige selle juhendi samme ja olge valmis ärimaailma väljakutsetega silmitsi seisma.

    Viited:

  • ettevõtja portaal-mei
  • ettevõtja portaal-eireli
  • Entrepreneur Portal-Limited Society