Kuidas näha Minecraftis koordinaate

Kuidas näha koordinaate Minecraftis

Minecraft on ehitus- ja seiklusmäng, mis võimaldab mängijatel uurida virtuaalset maailma ja luua oma loomingu. Mängu üks olulisemaid asju on teada, kuidas konkreetseid kohti juhendada ja leida. Üks viis selleks on koordinaatide kaudu, mis on numbrid, mis esindavad nende positsiooni mängumaailmas. Selles artiklis näitame teile, kuidas näha Minecrafti koordinaate.

1. samm: avage mäng

Alustuseks avage oma seadmes Minecraft. Veenduge, et mängite mängu õiget versiooni, kuna juhised võivad sõltuvalt platvormist pisut varieeruda.

2. samm: alustage maailma

Pärast mängu avamist peate alustama uut maailma või laadima olemasoleva maailma. Valige peamenüüst suvand “Uus maailm” või “Load World”, sõltuvalt sellest, mida soovite teha.

3. samm: avage menüü Seaded

Mängus Vajutage klaviatuuri klahvi “ESC”, et avada menüü Seadete. See menüü võimaldab teil kohandada mitut mänguseadet, sealhulgas koordinaatide kuva.

4. samm: aktiveerige koordinaatide kuva

Otsige menüüs Seadete suvandit “Valikud” või “Seaded”. Selles menüüs peaksite leidma suvandi nimega “Vaata koordinaate” või midagi sarnast. Aktiveerige see suvand, et koordinaadid kuvataks ekraanil mängimise ajal.

5. samm: vaadake koordinaate

Nüüd, kui olete koordinaatide ekraani aktiveerinud, peavad nad Minecrafti mängimise ajal ekraanile ilmuma. Koordinaadid kuvatakse tavaliselt ekraani vasakus ülanurgas ja koosnevad kolmest numbrist: x, y ja z. Need numbrid tähistavad nende horisontaalset, vertikaalset ja pikisuunalist positsiooni mängumaailmas.

Näiteks kui asute positsioonis X: 100, Y: 64, z: -200, tähendab see, et olete 100 plokki ida pool, 64 plokki merepinnast ja 200 plokki põhja poole.

6. samm: koordinaatide

kasutamine

Nüüd, kui teate, kuidas näha Minecraftis koordinaate, saate neid kasutada enda orienteerumiseks ja konkreetsete asukohtade leidmiseks. Näiteks kui soovite leida lähedalasuva küla, saate koordinaate kasutada õiges suunas.

Lisaks on koordinaadid kasulikud ka asukohtade jagamiseks teiste mängijatega. Kui soovite näidata kellelegi, kus olete mängus, esitage lihtsalt koordinaadid, et nad leiaksid selle hõlpsalt.

Lühidalt öeldes on Minecrafti koordinaatide nägemine oluline oskus orienteeruda ja leida mängus konkreetseid kohti. Järgige ülaltoodud samme, et aktiveerida koordinaatide kuvamine ja alustage Minecrafti maailma täpsemalt uurimist.

Scroll to Top