Kuidas pesta satiinkorki

Kuidas pesta satiinkorki

Kui olete inimene, kellele meeldib juuste eest hoolitseda, olete kindlasti kuulnud satiinimütsi kasutamise olulisusest juuste kaitsmiseks une ajal. Satiinkork sobib ideaalselt juuste hõõrdumise vältimiseks padjaga, vähendamiseks ja juuste purustamiseks.

Kuid nagu iga muu lisavarustus, tuleb ka satiinimütsi ka hügieeni ja tõhususe säilitamiseks regulaarselt pesta. Selles ajaveebis õpetame teile, kuidas oma satiinkorki korralikult pesta, tagades, et see on alati puhas ja kasutusvalmis.

samm -sammult satiinikapi pesemiseks

  • Kontrollige pesemisjuhiseid: Enne pesuprotsessi alustamist veenduge, et teie satiinimütsil oleks mõni konkreetne pesuõpe. Mõningaid korgid saab masinasse pesta, teised vajavad aga käsitsi pesemist.
  • Eemaldage jäägid: Enne pesemist veenduge, et korgis oleks juuste jääke. Kui jah, siis peske see jääkide eemaldamiseks kiiresti voolavas vees.
  • pese käsitsi või masinaga: Kui teie satiinimütsi saab masinasse pesta, pange see pesutsükli ajal kaitsta pesukotti. Kasutage pehmet pesuvahendit ja valige suvand Delikaat. Kui eelistate käsitsi pesta, täitke kraanikauss sooja veega ja lisage sujuv pesuvahend.
  • hõõruge õrnalt: Kui pesete käsitsi, hõõruge satiinimütsi õrnalt, pöörates erilist tähelepanu määrdunud aladele. Vältige liiga kõvasti hõõrumist, et mitte kangast kahjustada.
  • loputage hästi: veenduge, et kogu seepi või pesuvahendi eemaldamiseks loputage kindlasti satiinkork.
  • Eemaldage liigne vesi: Pärast loputamist suruge satiinkork õrnalt liigse vee eemaldamiseks. Ärge keerake ega pigistage kõvasti, kuna see võib kangast deformeeruda.
  • laske sellel loomulikult kuivada: Lõpuks laske satiinimütsil loomulikult kuivada. Vältige kuivati ​​kasutamist, kuna liigne kuumus võib kangast kahjustada.
  • Nüüd, kui teate, kuidas oma satiinimütsi korralikult pesta, pole vabandusi, et mitte hoida seda alati puhtana ja kasutamiseks valmis. Ärge unustage seda regulaarselt vähemalt kord nädalas, et tagada aksessuaari hügieen ja tõhusus.

    Nende lihtsate näpunäidetega saate nautida satiinkapi eeliseid palju kauem, hoides juuksed une ajal tervena ja kaitstud. Hoolitse oma juuste eest ja laske juuksed alati ilusad ja hästi hoolitsetud!

    Scroll to Top