Kuidas kasutada digitaalset rõhumõõturit

Kuidas kasutada digitaalse rõhu gabariidi

Kui peate oma vererõhku regulaarselt jälgima, võib digitaalne rõhumõõtur olla väga kasulik tööriist. Selles artiklis õpetame teile samm -sammult, kuidas digitaalset rõhumõõturit õigesti kasutada.

1. samm: ettevalmistamine

Enne kui hakkate oma vererõhku mõõtma, on oluline olla rahulikus ja vaikses keskkonnas. Istuge mugaval toolil ja lõõgastuge mõni minut enne protseduuri alustamist.

2. samm: magura paigutus

Asetage digitaalse rõhumõõturi mansett vasakule käele, umbes 2–3 sentimeetrit küünarnukist kõrgemale. Veenduge, et mansett oleks hästi kohandatud, kuid mitte liiga tihe.

3. samm: arvesti positsioneerimine

Asetage digitaalse rõhu gabariit nii, et ekraan on teile keskendunud. Veenduge, et näete kuvatavat teavet selgelt.

4. samm: mõõtmise alustamine

Mõõtmise käivitamiseks vajutage nuppu Digitaalne rõhumõõtur. Oodake mõni sekund, kuni arvesti hakkab mansetti täis pumbama.

5. samm: tulemuste lugemine

Pärast manseti täispuhumist ja infotekkerit kuvatakse digitaalsel rõhumõõtmiskiirusel mõõtmistulemused. Kontrollige ekraanil olevat süstoolset vererõhku (suurem väärtus) ja diastoolne (madalam väärtus).

6. samm: tulemuste märkimine

Oluline on kirjutada mõõtmistulemused, et saaksite oma vererõhku aja jooksul jälgida. Kirjutage üles kuupäev, kellaaeg ja saadud väärtused.

7. samm: hooldage meetriga

Pärast kasutamist lülitage digitaalne rõhumõõtur välja ja eemaldage käest mansett. Hoidke arvesti niiskuse ohutus ja kaitstud kohas.

Neid lihtsaid samme järgides saate õigesti kasutada digitaalset rõhumõõturit ja jälgida oma vererõhku tõhusalt. Pidage meeles, et kahtluste või silmapaistvate tulemuste korral konsulteerige alati arstiga.

Scroll to Top