Kuidas tekist verd võtta

Kuidas madratsist verd võtta

Kui olete madratsil juba vereplek kokku puutunud, siis teate, kui pettumust valmistav võib selle eemaldada. Õigete tehnikate ja õigete toodete abil on see soovimatu plekk siiski võimalik täielikult kõrvaldada. Selles artiklis näitame teile tõhusaid näpunäiteid madratsist vere võtmiseks.

1. Tuvastage plekk

Enne puhastamist on oluline tuvastada vereplekki. Veenduge, et see oleks ainult madratsi pinnal või oleks sügavamalt tunginud. See aitab kindlaks teha kõige sobivama eemaldamismeetodi.

2. Eemaldage liigne veri

Alustamiseks kasutage liigse vere eemaldamiseks puhta lapi või imavat paberit. Vajutage õrnalt pleki üle, imades nii palju kui võimalik. Vältige hõõrumist, kuna see võib põhjustada peitsi veelgi levikut.

3. Valmistage puhastuslahus ette

Seejärel valmistage puhastuslahus külma vee ja pehme pesuvahendi abil. Segage kaussi kaks koostisosa, kuni kerge vaht.

4. Kandke puhastuslahus

Kandke puhta riide või käsna abil vereplekiks puhastuslahus. Tehke õrnad ja ümmargused liigutused, töötades väljastpoolt. Jätkake lahendust, kuni plekk hakkab kaduma.

5. Loputage külma veega

Pärast suurema osa pleki eemaldamist loputage ala külma veega. Eemaldage puhastusvahend kindlasti, kuna jäätmed võivad madratsi kahjustada.

6. Laske see kuivada

Lõpuks laske madratsil enne voodipesu uuesti asetamist täielikult kuivada. Võimaluse korral jätke see hea õhuringlusega õhulisse kohta.

Neid näpunäiteid järgides saate oma madratsist vereplekki tõhusalt eemaldada. Pidage siiski meeles, et enne põhipunkti rakendamist madratsi väikeses ja diskreetses piirkonnas testige alati mis tahes toodet või lahendust.

Loodame, et see teave on olnud kasulik! Kui teil on küsimusi või soovite oma kogemusi jagada, jätke kommentaar allpool.

Scroll to Top