Kuidas saada SUS -kaart Internetist

Kuidas võtta SUS -kaarti Interneti kaudu

Kui peate võtma SUS (Unified Health System) kaardi ja soovite seda kiiresti ja praktiliselt teha, siis teadke, et seda protseduuri saab teha Interneti kaudu. Selles artiklis näitame teile samm -sammult, kuidas SUS -veebikaarti saada.

1. samm: pääseda ametlikule SUS -i veebisaidile

Esimene samm on pääseda ametlikule SUS -i veebisaidile. Selleks tippige oma brauseri aadressiriba lihtsalt “www.saude.gov.br/sus” ja vajutage sisestusklahvi. Teid suunatakse SUS -i kodulehele.

2. samm: otsige SUS -kaardi päringu linki

Otsige SUS -i veebisaidilt linki või nuppu, mis tähistab SUS -kaardi taotlust. Üldiselt asub see link kodulehel või mõnes navigeerimismenüüs.

3. samm: täitke päringu vorm

Kui klõpsate SUS -kaardi päringu lingil, suunatakse teid veebivormi. Sellel kujul peate muude taotletud andmete hulgas täitma mõned isiklikud andmed, näiteks täisnimi, sotsiaalkindlustuse number, sünniaadress.

4. samm: saatke päring

Pärast kõigi vormi väljade täitmist vaadake teave üle, et see oleks õige, ja klõpsake nuppu Shipping. Oodake mõni hetk, kuni taotlus töödeldakse.

5. samm: oodake kinnitust

Pärast päringu saatmist saate e -kirja või SMS -i kinnituse, öeldes, et teie tellimus on laekunud ja on läbivaatamisel. Oodake, kuni SUS -kaardi saab ettenähtud tähtaega.

6. samm: eemaldage SUS -kaart

Pärast tähtaega saate oma SUS -kaardi oma elukoha lähedal asuvas tervisepostituses välja võtta. Tehke foto ID ja e -posti või SMS -iga saadud päringu tõend.

Nüüd, kui teate, kuidas SUS -kaarti Internetist hankida, kasutage seda kergust ja paindlikkust, et tagada juurdepääs avaliku süsteemi pakutavatele tervishoiuteenustele. Pidage meeles, et tulevaste probleemide vältimiseks hoidke oma andmeid ajakohasena.

Loodame, et see artikkel on olnud teile kasulik. Kui teil on küsimusi või ettepanekuid, jätke oma kommentaar allpool. Kuni järgmise korrani!

Scroll to Top