Kuidas võtta valgeid tossusid pleki

Kuidas võtta valgeid tossusid plek

Paari valgete tossude omamine sobib suurepäraselt paljude väljanägemiste koostamiseks, kuid see võib olla ka väljakutse, kui hoida neid puhtana ja ilma plekkideta. Kui seisate silmitsi selle probleemiga, ärge muretsege! Selles artiklis õpetame teile mõned lollikindlad näpunäited valgete tenniseplekkide võtmiseks ja nende jälle uueks jätmiseks.

1. Kasutage neutraalset seepi ja vett

Üks lihtsamaid viise valgete tossude eemaldamiseks on mahe seepi ja vee kasutamine. Segage pisut mahe seep soojas vees ja kandke lahus tennise täpilistele aladele. Hõõru õrnalt pehme harjasega pintsliga ja loputage puhta veega. Vajadusel korrake protsessi.

2. Naatriumi ja valge äädika vesinikkarbonaat

Naatriumi ja valge äädika vesinikkarbonaat on suurepärased liitlased plekite eemaldamisel. Tehke söögisooda ja veega kaust ning kandke tennise täpilistele aladele. Las see käitub mõni minut ja hõõruge seda siis õrnalt pintsliga. Seejärel kandke natuke valget äädikat ja loputage puhta veega.

3. Sidrun ja sool

sidrun ja sool on tõhusad ka valgete tenniseplekkide eemaldamisel. Pigistage sidruni mahl anumasse ja lisage lusikaga soola. Segage hästi ja kandke lahus peitsitud aladele. Las see tegutseb mõni minut ja hõõruge õrnalt pintsliga. Loputage puhta veega.

4. Vesinikperoksiid

vesinikperoksiid on võimas kohapealne eemaldaja. Kandke tennise täpilistele aladele pisut vesinikperoksiidi ja laske sellel mõni minut tegutseda. Seejärel hõõruge õrnalt pintsliga ja loputage puhta veega.

5. Pese pesumasin

Kui laigud püsivad, võite pesta pesumasinas tossud. Enne nende masinale paigutamist eemaldage kingapaelad ja asetage need padjapüürisse või pesukotti. Kasutage kerget seepi ja valige sujuvam pesutsükkel. Pärast pesemist laske neil loomulikult kuivada.

Nende näpunäidete abil saate valgete tossuplekid tõhusalt võtta ja muuta need uueks. Pidage alati meeles, et järgige tootja hooldusjuhiseid ja vältige agressiivsete toodete kasutamist, mis võivad tennise materjali kahjustada. Nüüd lihtsalt rakendage see ja paraadige oma laitmatute valgete tossudega!

Scroll to Top