Kuidas ärritada Google Assistent

Kuidas ärritada Google Assistent

Google Assistant on Google’i välja töötatud tehisintellekt, mis esineb paljudes seadmetes, näiteks nutitelefonides, kõlarites ja nutikates kuvarites. See suudab vastata küsimustele, täita käske ja täita erinevaid ülesandeid, et kasutajatele elu lihtsamaks muuta.

Kuid nagu iga muu tehnoloogiaga, on Google’i abilist tahtlikult ärritada. Selles artiklis uurime selleks võimalusi, kuid on oluline rõhutada, et siin on eesmärk lihtsalt meelelahutus ja mitte soodustada negatiivset käitumist.

1. Küsige mõttetuid küsimusi

Google’i assistendi ärritamise viis on esitada mõttetuid või absurdseid küsimusi. Näiteks küsige “Mis on tuule värv?” või “Mitu naela kaalub välku?” Assistendil pole nendele küsimustele ilmselt sobivat vastust ja see võib olla pettumust valmistav.

2. Korda sama küsimust mitu korda

Veel üks viis Google’i abilise ärritamiseks on sama küsimuse korrata mitu korda järjest. Näiteks küsige “Mis on Brasiilia pealinn?” korduvalt. Abistaja võib esimest korda õigesti reageerida, kuid see on segaduses ja pahane, kui küsimust korratakse mitu korda.

3. Küsige isiklikke küsimusi

Google Assistant on loodud kasutajate privaatsuse kaitsmiseks ja mitte jagama isiklikku teavet. Küsige siiski isiklikke küsimusi, näiteks “Mis on minu aadress?” või “Mis on minu telefoninumber?” võib abistajat ärritada, kuna sellel pole sellele teabele juurdepääsu.

4. Räägi segaduses või aktsendiga

Google Assistant on programmeeritud mõistma erinevaid aktsente ja rääkimisviise, kuid neil võib olla keeruline mõista mõningaid segaseid hääldusi või kõnesid. Sootlikult segadusse ajamine või liialdatud aktsendiga võib abistaja ärritada, kuna sellel võib olla raskusi, mida öeldakse.

5. Teha võimatu taotlusi

Lõpuks on üks viis Google’i abilise ärritamiseks muuta taotlusi võimatuks. Näiteks paluge abistajal “avada minu maja uks” või “lennata Kuule”. Assistendil pole võimalust neid ülesandeid täita ja see võib olla tema jaoks pettumust valmistav.

Lühidalt, Google’i abistajat on võimalik ärritada, kuid on oluline meeles pidada, et see on tehnoloogia, mis on loodud kasutajate abistamiseks ja mitte ärritumiseks. Seetõttu on soovitatav abistajat õigesti ja lugupidavalt kasutada, kasutades kõiki selle funktsioone positiivselt ära.

Scroll to Top