Kuidas teha hobsinha

Kuidas teha langosinha: täielik juhend

Kui olete mereandide fänn, olete kindlasti kuulnud maitsvast Lobsinhast. Need väikesed koorikloomad on tuntud oma pehme maitse ja pehme tekstuuri poolest ning on suurepärane võimalus spetsiaalse söögikorra jaoks. Selles artiklis õpetame teile samm -sammult, kuidas teha Lobsinha lihtsal ja maitsval viisil.

vajalikud koostisosad:

  • Värsked homaarid
  • vesi
  • sal
  • Lemon
  • Butter
  • küüslauk
  • salsinha

samm -sammult:

1. Homaaride ettevalmistamine:

Enne homaaride keetmise alustamist on oluline need õigesti ette valmistada. Pese neid voolavas vees, et eemaldada mustus või jäätmed. Seejärel pange need umbes 15 minutiks vee ja soola kaussi, et aidata järelejäänud lisandit eemaldada.

2. Homaaride keetmine:

Täitke suur pann veega ja lisage maitse järgi sool. Pange pann kõrgele kuumusele ja laske vees keema. Kui vesi keeb, lisage homaarid ja keetke umbes 5 minutit või kuni need on punased ja läbipaistmatud.

3. Kastme ettevalmistamine:

Kui homaarid küpsetavad, valmistage või ja küüslaugukaste. Sulatage pannil või keskmisel kuumusel. Lisage hakitud küüslauk ja pruunistage mõni minut, kuni kergelt kuldne. Lisage tükeldatud petersell ja segage hästi.

4. Viimistlus:

Niipea kui homaarid on keedetud, tühjendage need ja viige praadimispannile või ja küüslaugukastmega. Segage õrnalt nii, et homaarid oleksid kastmega hästi seotud. Lase sellel veel paar minutit süüa teha, et ainult homaaride kuumutada.

Nüüd, kui teie homaarid on valmis, serveerige ja nautige seda rõõmu. Võite neid saada lahtise valge riisi ja värske salatiga. Hea isu!

Loodame, et see täielik juhend, kuidas Lobsinha teha, oli teile kasulik. Proovige seda retsepti kodus ja üllatage oma külalisi keeruka ja maitsva roogaga. Nautige!

Scroll to Top