Kuidas teha kana reiele lennuk

Kuidas kanade reie teha Airfryeris

Kui otsite kiiret ja tervislikku viisi kanade reie valmistamiseks, on lennuk ideaalne lahendus. Selle seadme abil saate mahlase ja krõbeda liha, ilma et oleks vaja kasutada liigset õli. Selles artiklis õpetame teile samm -sammult lennukitnas kana reie valmistamist ning jagame näpunäiteid ja nippe, et roog veelgi maitsvamaks muuta.

1. samm: vali kana reied

Enne retsepti ettevalmistamist on oluline valida värske ja hea kvaliteediga kana reied. Valige tükid, millel on heleroosa värv ja kindel tekstuur. Enne keetmisprotsessi algust eemaldage kindlasti liigne rasv või lahtine nahk.

2. samm: maitsestage kana reied

Kana maitse tugevdamiseks on oluline seda korralikult maitsestada. Võite kasutada valitud vürtside kombinatsiooni, näiteks sool, pipar, küüslaugupulber, paprika ja kuivad ürdid. Katke kindlasti vürtsidega kana reie kõik osad, hõõrudes neid õrnalt liha sisse.

3. samm: eelsoojendus lennuk

Enne kui kana reied lennuküürile paned, on oluline seade eelkuumutada. Reguleerige temperatuuri temperatuurini 180 ° C ja laske sellel kuumutada umbes 5 minutit. See tagab, et kana on ühtlaselt keedetud ja väljast krõbe.

4. samm: pange kana reied lennukitele

Pärast eelsoojendamist asetage kana reied lennukikiri korvi, veenduge, et mitte seade üle koormata. Jätke tükkide vahele ruum nii, et kuum õhk saaks vabalt ringleda ja tagada ühtlase keetmise.

5. samm: küpseta kana reied

Reguleerige küpsetusaega umbes 25–30 minutit, keerates kana reied poole ajaga. Kontrollige liha sisetemperatuuri, et see jõuab vähemalt 75 ° C -ni, mis tagab kana täieliku keetmise. Vajadusel jätke veel mõneks minutiks, kuni see jõuab soovitud temperatuurini.

6. samm: serveeri ja nautige

Eemaldage kana reied lennukividest ja laske enne serveerimist mõni minut seista. See aitab säilitada liha mahlasust. Serveeri kana reied teie valitud saatel, näiteks salat, riis või grillitud köögiviljad. Nautige maitsvat maitset ja krõbedat tekstuuri, mida lennuk pakub.

Nüüd, kui teate, kuidas Airfüüris kana reie teha, proovige seda retsepti kodus ja nautige tervislikku ja maitsvat sööki. Lirpyer on suurepärane võimalus neile, kes otsivad tasakaalustatumat dieeti, ilma maitsest loobumata. Bon Appétit!

Scroll to Top