kuidas küünelakki saada

Kuidas rõivastest välja pääseda: näpunäited ja tõhusad nipid

Juhtumid juhtuvad ja üks levinumaid on küünte emaili levitamine rõivastes. Kui olete selle olukorra läbi elanud, teate, kui keeruline võib olla selle pleki eemaldamine. Kuid ärge muretsege selles artiklis, jagagem tõhusaid näpunäiteid ja nippe rõivastest välja saamiseks.

1. Tuvastage kanga tüüp

Enne kui hakkate küünelaki plekki eemaldama, on oluline tuvastada riiete kanga tüüp. Mõni õrn kude võib teatud toodete või eemaldamismeetodite abil kahjustada. Seetõttu kontrollige kanga kohta teavet ja järgige hooldusjuhiseid.

2. Eemaldage liigne email

Niipea, kui ta küünelakki voolab, on oluline enne kuivamist ülejääk kiiresti toimida. Emaili imendumiseks kasutage imavat paberit või puhast lappi, olles ettevaatlik, et mitte plekki hõõruda ja levitada.

3. Kasutage atsetooni või emaili eemaldajat

Kui küünelaki plekk on endiselt värske, võite proovida eemaldada atsetooni või emaili eemaldajaga. Kandke puhta lapiga natuke toodet ja hõõruge plekk õrnalt seestpoolt väljapoole. Olge ettevaatlik, et mitte liiga kõvasti hõõruda, kuna see võib kangast kahjustada.

4. Proovige isopropüülalkoholi

Kui atsetooni või küünelakkide eemaldaja ei tööta, võite proovida kasutada isopropüülalkoholi. Niisutage puhas riie alkoholiga ja hõõruge plekki õrnalt. Alkohol võib aidata emaili pigmente murda, hõlbustades eemaldamist.

5. Kasutage pesuvahendi lahendust

Teine võimalus on teha pehme pesuvahendi lahendus. Segage teelusikatäis vedelat pesuvahendit klaasi sooja veega. Niisutage lahus puhta lapiga ja hõõruge plekki õrnalt. Loputage puhta veega ja korrake vajadusel protsessi.

6. Pese riided normaalselt

Pärast emaili pleki eemaldamist peske riided normaalselt, järgides kangapesujuhiseid. Kontrollige, kas plekk on enne riiete kuivatile panemist täielikult eemaldatud, kuna kuumus saab plekki kinnitada.

Neid näpunäiteid ja trikke saate küünelakkide plekid oma riietest tõhusalt eemaldada. Ärge unustage tegutseda kiiresti ja olge kemikaalide kasutamisel ettevaatlik, proovige enne kogu pleki kandmist alati kanga diskreetses piirkonnas.

Loodame, et see teave on olnud kasulik! Kui teil on küsimusi või soovite oma näpunäiteid jagada, jätke kommentaar allpool.

Scroll to Top