Kuidas nahkhiired petpudelitega maha hirmutada

Kuidas PET -pudelitega nahkhiired maha peletada

Nahkhiired on põnevad loomad, kuid meie kodudesse või aedadesse tungides võivad nad muutuda häirivaks. Lisaks saavad nad edastada ohtlikke haigusi nagu viha. Kui tegelete nahkhiirega nakatumisega, on lihtne ja tõhus lahendus kasutada PET -pudeleid nende hirmutamiseks. Selles artiklis õpetame teile, kuidas seda ohutult ja tõhusalt teha.

1. samm: valige sobivad PET -pudelid

Nahkhiirte hirmutamiseks vajate tühjasid ja läbipaistvaid PET -pudeleid. On oluline, et need oleksid läbipaistvad, et nahkhiired näeksid valguse peegeldust ja eemaldumist. Samuti valige efektiivsuse suurendamiseks erineva suurusega pudelid.

2. samm: valmistage pudelid

Enne pudelite paigutamist strateegilistesse kohtadesse peate need ette valmistama. Eemaldage sildid ja peske pudelid põhjalikult, et jäägid eemaldada. Seejärel tehke pudelite allosas väikesed augud, et tuul saaks neist läbi.

3. samm: asetage pudelid

Nüüd on aeg positsioneerida pudeleid, kus tavaliselt ilmuvad nahkhiired. Riputage pudelid puude, rõdude või kõikjal, kus nahkhiired käivad. Veenduge, et pudelid oleksid õnnetuste vältimiseks hästi kinnitatud.

4. samm: looge liikumine ja refleksid

PET -pudelite tõhususe suurendamiseks on oluline luua liikumine ja refleksid. Tuule liikumise simuleerimiseks võite siduda nööri pudeli suus ja kergelt kiikuda. Pange ka pudelite sisse eredad esemed, näiteks alumiiniumfooliumi tükid, et luua nahkhiired eemale.

5. samm: jätkake puhastamist ja hooldust

PET -pudelite jaoks, et nahkhiirte hämmastavust jätkata, on oluline säilitada puhastamist ja regulaarselt säilitada. Veenduge, et pudelid oleksid terved ja puhastage need vajadusel. Asendage kahjustatud või kulunud pudelid.

Neid samme järgides saate nahkhiired PET -pudelite abil ohutult ja tõhusalt maha hirmutada. Ärge unustage austada elusloodust ja mitte põhjustada loomadele kahju. Kui nakatumine püsib, on soovitatav otsida kahjuritõrjeprofessionaali abi.

Scroll to Top