Kuidas saada kangaliimi

Kuidas võtta kanga liimi

Kui teil on juba kangatükile lihvimise õnnetus olnud, siis teate, kui keeruline võib selle eemaldada. Hea uudis on see, et on mitmeid tehnikaid ja tooteid, mis aitavad liimi kangast välja saada, ilma et see kahjustaks. Selles artiklis jagame kangaliimi tõhusaks eemaldamiseks kasulikke näpunäiteid.

1. Kuum vesi ja seep

Üks lihtsamaid viise kanga liimi eemaldamiseks on kuuma vee ja seebi kasutamine. Alustuseks sukelduge mõjutatud ala kuumas vees mõni minut. Seejärel kandke vedel või pesuaine seep otse liimiplekil ja hõõruge õrnalt pehme harjasega pintsliga. Loputage hästi ja korrake vajadusel protsessi.

2. Isopropüülalkohol

Isopropüülalkohol on tõhus lahusti kanga liimi eemaldamiseks. Niisutage puhta lapiga isopropüülalkoholiga ja suruge see liimi pleki kohale. Laske alkoholil mõni minut käituda ja hõõruge ala õrnalt puhta lapiga. Korrake protsessi, kuni liim on täielikult eemaldatud.

3. Emaili eemaldaja

Kui liim on kuiv ja raskesti eemaldatav, võib emaili eemaldaja olla tõhus valik. Kandke puhtale lapile väike emaili eemaldaja ja hõõruge liimi plekk õrnalt. Olge ettevaatlik, et ärge hõõruge liiga kõvasti, kuna see võib kangast kahjustada. Pärast liimi eemaldamist peske kangatükk normaalselt.

4. Valge äädikas

Valge äädikas on mitmekülgne kodutoode, mis aitab ka kanga liimi eemaldada. Segage võrdsed osad valget äädikat ja sooja vett ning kandke lahus liimiplekina. Las see käitub mõni minut ja hõõruge siis õrnalt puhta lapiga. Loputage hästi ja peske kangas nagu tavaliselt.

5. Triikimine raud

Kui liim on kuiv ja mitte kergesti väljas, võite proovida rauda kasutada. Asetage puhas riie liimiplekina ja pühkige rauda keskmisel temperatuuril riidele. Kuumus aitab liimi pehmendada, võimaldades selle kergemini eemaldada. Jätkake riiet ja vahetage riide, kuni kogu liim on eemaldatud.

Need on vaid mõned tehnikad, mida saate proovida kanga liimi eemaldamiseks. Enne liimiplekki kandmist pidage meeles alati kanga diskreetses piirkonnas tooteid või meetodit. Kui liim püsib, võib osutuda vajalikuks puhastusprofessionaali abi otsida.

Loodame, et need näpunäited on kasulikud ja et saate liimi oma kangast eemaldada, kahjustamata seda. Väikese kannatlikkuse ja õigete toodetega on võimalik jätta oma riided ja kangad liimiplekid.

Scroll to Top