Kuidas autosid esimest korda samm -sammult juhtida

Kuidas autosid esimest korda samm -sammult juhtida

Auto esimest korda juhtimine võib olla samal ajal põnev ja hirmutav. Ohutu ja vaikse kogemuse tagamiseks on oluline olla valmis ja järgida mõnda sammu. Selles artiklis pakume samm -sammult juhendi, mis aitab teil esimest korda autosid juhtida.

1. Tutvuge sõidukiga

Enne sõidu alustamist on oluline, et tutvuksite sõidukiga. Reguleerige istme, tahavaatepeeglid ja rooli, et see oleks mugav. Tutvuge pedaalide, vahetushoovaga (kui see on käsitsi auto) ja paneeli juhtnupud.

2. Tutvuge liiklusreeglitega

Enne teelt lahkumist on oluline teada liikluseeskirju. Uurige Brasiilia liikluskoodi ja tutvuge teedel liiklusmärkide, märkide ja märgistustega. See aitab teil juhtimise ajal liiklusseadusi mõista ja järgida.

3. Harjutamine turvalises kohas

Enne tõelise liiklusega silmitsi seismist on soovitatav harjutada turvalises kohas, näiteks tühi parkla või vaikne tänav. See võimaldab teil harjuda sõidukite juhtimisega, näiteks kiirendada, pidurdada ja pöörata, ilma et teie ümber oleva liikluse surveta.

4. Alustage aeglaselt

Kui valmis teele välja minema, alustage aeglaselt. Hoidke korralik kiirus ja olge teadlikud teistest ümbritsevatest sõidukitest. Järgige liiklusreegleid ja on valmis tegema kiireid otsuseid, näiteks pidurdamine või vajadusel raja muutmine.

5. Hoidke rahulik ja keskendumine

Tavaline on tunda esimest korda sõites närvi, kuid proovige hoida rahulikku ja keskendumist. Vältige tähelepanu kõrvalejuhtimist, näiteks telefoni kasutamist, ja hoidke oma silmi teel. Olge teadlik oma keskkonnast ja oodake võimalikke liiklusolukordi.

6. Harjutage kaitsesuunda

Kaitsesuund on liiklusohutuse tagamiseks kriitilise tähtsusega. Olge alati teadlik teistest autojuhtidest, jalakäijatest ja teie ümber jalgratturitest. Hoidke teie ees olevatest sõidukitest ohutu kaugus ja olge valmis reageerima mis tahes ettenägematutele.

7. Hankige kogemusi järk -järgult

Autoautode juhtimine nõuab harjutamist ja kogemusi. Usalduse saavutamisel hakake silmitsi seisma keerukamate olukordadega, näiteks sõites hõivatud või ebasoodsates ilmastikutingimustes. Järk -järgult tunnete end roolis mugavamalt ja enesekindlamalt.

8. Võtke roolimisklassid

Kui teil pole ohutu üksi sõita, kaaluge kvalifitseeritud juhendajaga juhtimisklasside võtmist. Praktilised klassid aitavad teil parandada oma juhtimisoskusi ja saada usaldust erinevates liiklusolukordades.

Pärast neid samme ja regulaarselt harjutades saadetakse teid ohutuks ja vastutustundlikuks juhiks. Pidage alati meeles, et austage liiklusseadusi ja olge sinust teadlik. Õnn teie juhina teekonnal!

Scroll to Top