Kuidas tõmmata Luffy

Kuidas joonistada Luffy: näpunäited ja samm -sammult

Kui olete ühe tüki fänn, on teid kindlasti lummanud karismaatiline peategelane, ahv D. Luffy. Piraatide kapten õlgmütsi kapten on tuntud oma ainulaadse isiksuse ja hämmastavate võitlusoskuste poolest. Kui soovite õppida Luffyt joonistama, on see ajaveeb teie jaoks!

1. samm: uurige tähemärki

Enne joonistamise alustamist on oluline uurida tegelast. Jälgige näo omadusi, juukseid, õlgmütsi ja Luffy keha detaile. See aitab teil joonisel tegelase olemust jäädvustada.

2. samm: visandage põhivormid

Alustage põhiliste viiside kujundamisega Luffy keha ehitamiseks. Kasutage jäsemete jaoks pea- ja pagasiruumiringe ning sirgeid jooni. Need kujundid toimivad lõpliku kujunduse juhenditena.

3. samm: lisage üksikasjad

Nüüd on aeg lisada oma joonisele üksikasjad. Tõmmake Luffy silmad, nina ja suu, pöörates tähelepanu nende iseloomulikele väljendustele. Ärge unustage joonistada tegelase õlgkübar ja räpased juuksed.

Luffy lihaste ja riiete määratlemiseks kasutage kõverjooni. Pidage meeles, et ta kannab varrukateta punast T-särki ja siniseid pükse. Lisage ka tarvikud, näiteks vöö ja käevõrud.

4. samm: andke joonisele

elu

Nüüd on aeg oma kujundus ellu viia. Täpsustage kontuure ja kustutage giidide read. Sügavuse ja realismi loomiseks lisage varjutus. Varjude jaoks kasutage tumedamate esiletõstmiste ja löökide jaoks kergeid lööke.

5. samm: lõplikud üksikasjad

Lõpuks lisage oma Luffy joonisele lõplikud üksikasjad. See võib hõlmata aksessuaare, näiteks punase paelaga õlgmüts, kõrvarõngad ja armid. Ärge unustage oma joonist allkirjastada, et näidata, et see on teie looming!

Nüüd, kui olete õppinud Luffyt joonistama, harjutage oma oskuste parandamiseks palju. Pidage meeles, et praktika viib täiuslikkuseni, nii et ärge heidutage seda, kui teie esimene joonis pole täpselt nii, nagu oskasite. Jätkake joonistamist ja lõbutsege!

Loodan, et see ajaveeb oli teile kasulik. Lõbutsege Luffy joonistamine ja jagage oma disainilahendusi suhtlusvõrgustikes, et inspireerida teisi tükke fänne!

Scroll to Top