Kuidas keelata Instagrami ajutine režiim

Kuidas keelata ajutine Instagrami režiim

Võib -olla olete kuulnud Instagrami ajutisest režiimist – valikust, mis võimaldab teil oma konto ajutiselt keelata. See funktsioon on kasulik neile, kes peavad suhtlusvõrgustikes pausi tegema või soovivad lihtsalt mõneks ajaks ühenduse katkestada. Kui olete siiski otsustanud oma kontot uuesti kasutada, on oluline teada, kuidas keelata Instagrami ajutine režiim. Selles artiklis näitame teile samm -sammult selle tegemist.

1. samm: pääseda seadetele

Instagrami ajutise režiimi keelamiseks peate pääsema oma konto seadetele. Selleks avage oma mobiilseadmes Instagrami rakendus ja logige sisse oma volitustega.

Seejärel koputage oma profiili ikooni, mis asub ekraani paremas alanurgas. See avab teie Instagrami profiili.

2. samm: pääsege juurde konto seadetele

Koputage oma profiilis ekraani paremas ülanurgas asuvat kolme horisontaalse joone ikooni. See avab menüü Instagrami suvandid.

Rulli menüüs alla, kuni leiate suvandi “Seaded” ja koputage seda.

3. samm: keelake ajutine režiim

Seadete piires keerake alla, kuni leiate suvandi “konto” ja koputage seda.

Seejärel kerige uuesti allapoole, kuni leiate valiku “Keelake Tell Tell” ja koputage seda.

Teid suunatakse lehele, kus Instagram selgitab, mis juhtub, kui oma konto ajutiselt keelate. Lugege teavet ja kui soovite ikkagi ajutise režiimi keelata, koputage “ajutiselt minu konto keelata”.

Pärast otsuse kinnitamist desaktiveeritakse teie konto ajutiselt ja teid lahti ühendatakse Instagramist. Pidage meeles, et saate oma konto igal ajal uuesti sisse logides.

Oluline on märkida, et kui keelate Instagrami ajutise režiimi, ei kaota te oma fotosid, videoid ega jälgijaid. Kõik salvestatakse ja on saadaval oma konto uuesti aktiveerimisel.

Nüüd, kui teate, kuidas Instagrami ajutist režiimi keelata, saate otsustada, millal ja kui kaua soovite sotsiaalvõrgustikest lahti ühendada. Pidage meeles, et on oluline tasakaalustada sotsiaalvõrgustikke puhkehetkede ja lahtiühendamise hetkedega.

Scroll to Top