Kuidas saada 100 kiiret reai

Kuidas saada 100 kiiret reaasi

Kas vajate kiiret raha ega tea, kuidas seda saada? Selles artiklis anname teile mõned näpunäited, kuidas 100 reaisi kiiresti saada. Vaadake seda!

1. Müüa objekte, mida enam ei kasuta

Kiire viis raha saamiseks on objektide müümine, mida enam ei kasuta. Puhastage oma kodu ja eraldage kõik, mis pole teile enam kasulik. Neid esemeid saate müüa klassifitseeritud saitidel, müügigrupid sotsiaalvõrgustikes või isegi Street Bazaar.

2. Tehke ajutist tööd

Teine võimalus on otsida ajutisi töökohti. On mitmeid ettevõtteid, kes palkavad inimesi täpseks tööks, näiteks üritused, mess ja tutvustused. Lisaks saate oma teenuseid pakkuda vabakutselisena sellistes valdkondades nagu muu hulgas kujundus, kirjutamine, tõlge.

3. Osutada teenuseid sõpradele ja perele

Kui teil on konkreetseid oskusi, näiteks arvutite kinnitamine, meikimine, muu hulgas juuste lõikamine, pakkuge oma teenuseid sõpradele ja perele. Sageli võivad nad vajada abi ja on nõus selle eest maksma.

4. Osalege tasuliste uuringutega

On ettevõtteid, kes maksavad teie arvamusuuringutes osalemise eest. Neid otsinguid saab teha veebis ja saate osalemise eest vastutasuks sularaha väärtuse või sooduskuponge.

5. Töötage rakenduse draiverina

Kui teil on auto, on üks võimalus registreeruda rakenduse draiverina, näiteks Uber või 99. Nii et saate tasuta sõiduplaanide käitamisel lisaraha teenida.

Järeldus

100 reaisi kiireks saamiseks on mitu viisi. Objektide müümine, mida enam ei kasuta, ajutisi töökohti, pakkudes sõpradele ja perele teenuseid, osalevad tasulistes uuringutes ja töötavad rakenduse draiverina, on mõned võimalused, mis aitavad teil seda eesmärki saavutada. Ärge unustage võimalusi alati oma oskuste ja aja kättesaadavuse järgi hinnata.

Scroll to Top