Kuidas kontrollida loomamängu

Kuidas kontrollida loomamängu

Loomamäng on Brasiilia üks populaarsemaid panuseid. Kahekümnenda sajandi alguses loodud see koosneb loomade kihlvedudest vastavalt numbritele 00–99. Aga kuidas kontrollida, kas teie piletit antakse? Selles artiklis näitame teile mõnda näpunäidet loomamängu kontrollimiseks.

1. Kasutage loomade mängulaua

Üks traditsioonilisemaid viise loomade mängu kontrollimiseks on tabeli kasutamine. See koosneb 25 loomarühmast, millest igaühel on 4 kümnet. Näiteks vastab “jaanalinnu” rühm kümnetele 01, 02, 03 ja 04. Joonise tulemuse kontrollimisel peaksite kontrollima, kas joonistatud arv on teie panustatud looma rühmas.

Näide:

Kui panustate “jaanalindile” ja joonistatud number oli 03, võitisite!

2. Vaadake ametlikke tulemusi

Veel üks viis loomade mängu kontrollimiseks on ametlike tulemustega tutvumine. Igapäevaseid tõmbetulemusi pakuvad mitmed veebisaidid ja rakendused. Kontrollige lihtsalt joonistatud numbrit ja kontrollige, kas see vastab loomale, kellele panustate.

3. Loteriimajade või ajalehtede otsimine

Lisaks veebilaudadele ja tulemustele saate tutvuda ka loomamänguga loteriimajades või ajaleheoskidest. Need asutused avalikustavad seinamaalingute tulemused sageli seinamaalingute või trükitud loendite kaudu. Lihtsalt otsige joonistatud numbrit ja kontrollige, kas võitsite.

4. Olge löökide

abil ettevaatlik

Oluline on märkida, et loomamäng on Brasiilias ebaseaduslik tegevus. Seetõttu tuleb tulemuste kontrollimisel ja auhindade saamisel olla ettevaatlik. Kahjuks on petturid, kes kasutavad ära mängu populaarsust inimeste petmiseks. Seetõttu kontrollige enne tulemuste usaldamist alati allika usaldusväärsust.

Järeldus

Loomade mängu kontrollimine võib olla õige tööriistade kasutamisel lihtne ülesanne. Ükskõik, kas tabeli, ametlike tulemuste, loteriimajade või ajalehekioskid, on oluline hoolikalt kontrollida, et saada õige auhind. Samuti pidage meeles, et olge võimalike löökide korral ettevaatlik ja otsige alati usaldusväärseid allikaid.

Scroll to Top