Kuidas kuulata vett

Kuidas kõrva saada kõrvast

Kõrva kinni jäämine võib olla ebamugav ja isegi valus. Kui olete selle olukorra läbi elanud, siis teate, kui ebamugav. Kuid ärge muretsege, on ka mõned lihtsad tehnikad, mis aitavad vett kõrvast ohutult ja tõhusalt eemaldada.

1. Kallutage oma pead

Üks lihtsamaid viise vee kõrvast eemaldamiseks on pea kallutamine kahjustatud küljele. Saate seda teha külili või kallutada pea seistes küljele. Vesi võib loomulikult kõrvast tühjendada.

2. Kasutage gravitatsiooni

Teine tõhus tehnika on kasutada gravitatsiooni oma eeliseks. Kallutage kahjustatud küljele ja hüpake õrnalt. Liikumine aitab vett kõrvast välja.

3. Kasutage kuuma rätikut

Kuum rätik võib aidata leevendada kõrva survet ja hõlbustada vee väljundit. Mööda rätik kuumas vees, keerake liigne vesi ja asetage see mõneks minutiks kahjustatud kõrva üle.

4. Proovige imemismeetodit

Pange peopesa üle kahjustatud kõrva ja vajutage kindlalt. Seejärel eemaldage käsi kiiresti. Rõhuvahetus võib aidata vett kõrvast välja.

5. Kasutage föönit

Seadke föön madalaimale temperatuurile ja hoidke seda kõrvast ohutul kaugusel. Kuum õhk võib aidata kõrva kinni jäänud vett aurustada.

6. Konsulteerige arsti

Kui ükski ülaltoodud tehnikatest ei tööta ega tunne intensiivset valu, on oluline pöörduda arsti poole. Nad saavad olukorda hinnata ja soovitada nõuetekohast ravi.

Oluline on meeles pidada, et iga inimene on ainulaadne ja suudab neile tehnikatele erinevalt reageerida. Seetõttu on alati hea olla ettevaatlik ja vajadusel konsulteerida tervishoiutöötajaga.

Loodame, et need näpunäited aitavad teil vett kõrvast ohutult ja tõhusalt võtta. Pidage meeles, et teil pole kannatlikkust ja mitte sisestage esemed kõrva, kuna see võib kahjustada. Hoolitse oma kuulmistervise eest!

Scroll to Top