Kuidas saada paratysse

Kuidas pääseda paratysse: kasulikud näpunäited ja teave

Paraty on võluv ajalooline linn, mis asub Brasiilia Rio de Janeiro osariigi lõunarannikul. Oma kivide tänavate, koloniaalmüürlaste ja kaunite randadega on Paraty palju ihaldatud turismisihtkoht. Kui plaanite seal reisi, on oluline teada, kuidas sinna jõuda. Selles artiklis uurime erinevaid transpordivõimalusi ja pakume kasulikku teavet, et hõlbustada teie saabumist Paratysse.

lennuki järgi

Paratyl pole oma lennujaama, nii et lähim variant on lennata Rio de Janeiro rahvusvahelisse lennujaama, mida tuntakse Galeão (Gig) või Santos Dumont lennujaama (SDU) nime all. Mõlemad lennujaamad saavad riiklikke ja rahvusvahelisi lende. Lennujaamast saate valida auto rentimise, takso võtta või kasutada ühistransporti PARATY jõudmiseks.

autoga

Kui tulete läheduses asuvatest linnadest, näiteks Sao Paulo või Rio de Janeiro, võib parim võimalus olla sõitmiseks. Paraty asub Rio-Santose maanteel (BR-101), mis on maaliline ja hästi hooldatud tee. Reisiaeg võib sõltuvalt liiklusest erineda, kuid tavaliselt võtab Rio de Janeirost umbes 4 tundi ja São Paulo 5 tundi.

buss

Teine võimalus on reisida bussiga. Paratyt teenindavad hästi bussiliinid, mis ühendavad linna mitme teise Brasiilia linnaga. Võite bussiga sõita otse Rio de Janeirost, Sao Paulost, Angra Dos Reisist, Ubatubast ja teistest linnadest. Piirkonnas tegutsevad kõige tuntumad bussiettevõtted on Costa Verde ja Reunidas.

paadiga

Ainulaadne viis PARATY jõudmiseks on paadiga. Kui tulete Angra Dos Reisist või Ilha Grande’st, võite paadi või kiirusepaadiga palada. See variant on eriti soovitatav neile, kes soovivad uurida piirkonna kauneid saarte ja randasid.

Kohalik transport Paraty

Kunagi paratine, saate ajaloolisest keskusest hõlpsalt ringi liikuda, kuna paljud tänavad on autodele suletud. Randade ja muude kaugemate piirkondade uurimiseks võite rentida jalgratta, auto või kasutada linnas saadaolevaid takso- ja uberiteenuseid.

täiendavad näpunäited

Siin on mõned täiendavad näpunäited, et hõlbustada teie saabumist Paratysse:

  • Kontrollige ajaprognoosi enne reisimist ja on valmis võimalike kliimamuutuste jaoks.
  • Kerge päikesekaitsekreem, müts ja putukate tõrjuv, eriti kui plaanite aega õues veeta.
  • Broneerige oma hostimine ette, eriti kõrghooaja perioodidel.
  • Uurige Paraty pakutavaid paadireiside valikuid, kuna need on suurepärane viis piirkonna randade ja saarte tundmiseks.
  • Proovige kindlasti kohalikku kööki, mis sisaldab maitsvaid mereandide roogasid.
  • Loodame, et see juhend on olnud abi, et aidata teil oma reisi kavandada ja jõuda PARATY. Nautige oma viibimist selles võluvas ajaloolises linnas ja nautige kõike, mida see pakub!

    Scroll to Top